Strona główna
Fora
Nowe posty
Przeszukaj fora
Co nowego?
Nowe posty
Nowe komentarze profilowe
Ostatnia aktywność
Użytkownicy
Zarejestrowani użytkownicy
Aktualnie online
Nowe komentarze do profilów
Szukaj komentarzy do profilów
Logowanie
Rejestracja
Szukaj
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Nowe posty
Przeszukaj fora
Menu
Aplikacja forum
Instaluj
Odpowiedź w wątku
Strona główna
Fora
Przepisy
Słodkości
Masy i kremy, nie tylko do tortów
Masa cukrowa do dekoracji tortów i nie tylko - reaktywacja
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Twoja przeglądarka jest nieaktualna i może wyświetlać tę stronę nieprawidłowo.
Powinieneś zaktualizować ją lub skorzystać z
alternatywnej przeglądarki
.
Wiadomość
<blockquote data-quote="delicious" data-source="post: 1151930" data-attributes="member: 28408"><p><strong>pscolki</strong> świetna ta Peppa, kopara też, a najbardziej podobają mi się kotki. </p><p><strong>sylkag66</strong> Też się czasem męczę z tymi wykrawaczkami, ale odkryłam że kiedy masę rozwałkuje się dość cienko to lepiej idzie. Poza tym dobrze jest jak ona jest troszkę sztywniejsza, czyli albo podsypać większą ilością cukru pudru, albo po rozwałkowaniu chwilkę poczekać aż się troszkę przesuszy (choć po naszych ostatnich doświadczeniach atmosferycznych- duszno i parno- lepiej wybrać ten pierwszy sposób).</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="delicious, post: 1151930, member: 28408"] [B]pscolki[/B] świetna ta Peppa, kopara też, a najbardziej podobają mi się kotki. [B]sylkag66[/B] Też się czasem męczę z tymi wykrawaczkami, ale odkryłam że kiedy masę rozwałkuje się dość cienko to lepiej idzie. Poza tym dobrze jest jak ona jest troszkę sztywniejsza, czyli albo podsypać większą ilością cukru pudru, albo po rozwałkowaniu chwilkę poczekać aż się troszkę przesuszy (choć po naszych ostatnich doświadczeniach atmosferycznych- duszno i parno- lepiej wybrać ten pierwszy sposób). [/QUOTE]
Wprowadź cytat...
Weryfikacja
Odpowiedz
Strona główna
Fora
Przepisy
Słodkości
Masy i kremy, nie tylko do tortów
Masa cukrowa do dekoracji tortów i nie tylko - reaktywacja
Top
Bottom