Strona główna
Fora
Nowe posty
Przeszukaj fora
Co nowego?
Nowe posty
Nowe komentarze profilowe
Ostatnia aktywność
Użytkownicy
Zarejestrowani użytkownicy
Aktualnie online
Nowe komentarze do profilów
Szukaj komentarzy do profilów
Logowanie
Rejestracja
Szukaj
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Nowe posty
Przeszukaj fora
Menu
Aplikacja forum
Instaluj
Odpowiedź w wątku
Strona główna
Fora
Przepisy
Słodkości
Masy i kremy, nie tylko do tortów
Masa cukrowa do dekoracji tortów i nie tylko - reaktywacja
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Twoja przeglądarka jest nieaktualna i może wyświetlać tę stronę nieprawidłowo.
Powinieneś zaktualizować ją lub skorzystać z
alternatywnej przeglądarki
.
Wiadomość
<blockquote data-quote="ania-magda" data-source="post: 1153423" data-attributes="member: 19356"><p>Nie powinno podejść wodą, jeśli tort będzie dość szybko zjedzony, w ciągu 1 dnia, ale na wszelki wypadek nie ryzykowałabym - jednak śmietana jest. Kremy tego typu, co podała BeataSz (<a href="https://www.cincin.cc/index.php?showtopic=6663" target="_blank">link</a>) nadają się świetnie pod masę cukrową. Możesz zrobić właśnie taki budyniowy.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="ania-magda, post: 1153423, member: 19356"] Nie powinno podejść wodą, jeśli tort będzie dość szybko zjedzony, w ciągu 1 dnia, ale na wszelki wypadek nie ryzykowałabym - jednak śmietana jest. Kremy tego typu, co podała BeataSz ([URL="https://www.cincin.cc/index.php?showtopic=6663"]link[/URL]) nadają się świetnie pod masę cukrową. Możesz zrobić właśnie taki budyniowy. [/QUOTE]
Wprowadź cytat...
Weryfikacja
Odpowiedz
Strona główna
Fora
Przepisy
Słodkości
Masy i kremy, nie tylko do tortów
Masa cukrowa do dekoracji tortów i nie tylko - reaktywacja
Top
Bottom