Strona główna
Fora
Nowe posty
Przeszukaj fora
Co nowego?
Nowe posty
Nowe komentarze profilowe
Ostatnia aktywność
Użytkownicy
Zarejestrowani użytkownicy
Aktualnie online
Nowe komentarze do profilów
Szukaj komentarzy do profilów
Logowanie
Rejestracja
Szukaj
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Nowe posty
Przeszukaj fora
Menu
Aplikacja forum
Instaluj
Odpowiedź w wątku
Strona główna
Fora
Przepisy
Słodkości
Masy i kremy, nie tylko do tortów
Masa cukrowa do dekoracji tortów i nie tylko - reaktywacja
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Twoja przeglądarka jest nieaktualna i może wyświetlać tę stronę nieprawidłowo.
Powinieneś zaktualizować ją lub skorzystać z
alternatywnej przeglądarki
.
Wiadomość
<blockquote data-quote="ania-magda" data-source="post: 1153518" data-attributes="member: 19356"><p>Masło ubija się i dodaje cukier puder ile wejdzie, trochę wody gorącej można dodać, jeśli masło jest za twarde i ewentualnie olejku/aromatu. U mnie w książce podane są proporcje 1 kostka masła, 1kg cukru pudru, 40ml gorącej wody - ale cukru pudru można dać mniej, bo wychodzi to potwornie słodkie.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="ania-magda, post: 1153518, member: 19356"] Masło ubija się i dodaje cukier puder ile wejdzie, trochę wody gorącej można dodać, jeśli masło jest za twarde i ewentualnie olejku/aromatu. U mnie w książce podane są proporcje 1 kostka masła, 1kg cukru pudru, 40ml gorącej wody - ale cukru pudru można dać mniej, bo wychodzi to potwornie słodkie. [/QUOTE]
Wprowadź cytat...
Weryfikacja
Odpowiedz
Strona główna
Fora
Przepisy
Słodkości
Masy i kremy, nie tylko do tortów
Masa cukrowa do dekoracji tortów i nie tylko - reaktywacja
Top
Bottom