Strona główna
Fora
Nowe posty
Przeszukaj fora
Co nowego?
Nowe posty
Nowe komentarze profilowe
Ostatnia aktywność
Użytkownicy
Zarejestrowani użytkownicy
Aktualnie online
Nowe komentarze do profilów
Szukaj komentarzy do profilów
Logowanie
Rejestracja
Szukaj
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Nowe posty
Przeszukaj fora
Menu
Aplikacja forum
Instaluj
Odpowiedź w wątku
Strona główna
Fora
Przepisy
Słodkości
Masy i kremy, nie tylko do tortów
Masa cukrowa do dekoracji tortów i nie tylko - reaktywacja
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Twoja przeglądarka jest nieaktualna i może wyświetlać tę stronę nieprawidłowo.
Powinieneś zaktualizować ją lub skorzystać z
alternatywnej przeglądarki
.
Wiadomość
<blockquote data-quote="kajal" data-source="post: 1166160" data-attributes="member: 33790"><p>Mam pytanie tylko sie nie śmiejcie proszę </p><p>Czy któraś z naszych mistrzyń mogłaby mi podac przepis na biszkopt chodzi mi o ten z jakiego ona korzysta poniewaz moj nigdy nie wychodzi </p><p>Kiedy nakładacie ozdoby ? robicie je przed nakladaniem żeby obeschły czy robicie je jak przykrywacie tort masa (chodzi mi o tą biała mase)?</p><p>Wiem też ze pod ta masę nie może byc śmietana a jesli bedzie to krem ubity z mleka o konsystencji śmietany to czy moze byc czy tez odpada ?A jeśli w kremie jest smietana ale są też inne produkty ?</p><p>I jescze glukoza czy może byc krystaliczna bo widzę rózne</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="kajal, post: 1166160, member: 33790"] Mam pytanie tylko sie nie śmiejcie proszę Czy któraś z naszych mistrzyń mogłaby mi podac przepis na biszkopt chodzi mi o ten z jakiego ona korzysta poniewaz moj nigdy nie wychodzi Kiedy nakładacie ozdoby ? robicie je przed nakladaniem żeby obeschły czy robicie je jak przykrywacie tort masa (chodzi mi o tą biała mase)? Wiem też ze pod ta masę nie może byc śmietana a jesli bedzie to krem ubity z mleka o konsystencji śmietany to czy moze byc czy tez odpada ?A jeśli w kremie jest smietana ale są też inne produkty ? I jescze glukoza czy może byc krystaliczna bo widzę rózne [/QUOTE]
Wprowadź cytat...
Weryfikacja
Odpowiedz
Strona główna
Fora
Przepisy
Słodkości
Masy i kremy, nie tylko do tortów
Masa cukrowa do dekoracji tortów i nie tylko - reaktywacja
Top
Bottom