Strona główna
Fora
Nowe posty
Przeszukaj fora
Co nowego?
Nowe posty
Nowe komentarze profilowe
Ostatnia aktywność
Użytkownicy
Zarejestrowani użytkownicy
Aktualnie online
Nowe komentarze do profilów
Szukaj komentarzy do profilów
Logowanie
Rejestracja
Szukaj
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Nowe posty
Przeszukaj fora
Menu
Aplikacja forum
Instaluj
Odpowiedź w wątku
Strona główna
Fora
Przepisy
Słodkości
Masy i kremy, nie tylko do tortów
Masa cukrowa do dekoracji tortów i nie tylko - reaktywacja
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Twoja przeglądarka jest nieaktualna i może wyświetlać tę stronę nieprawidłowo.
Powinieneś zaktualizować ją lub skorzystać z
alternatywnej przeglądarki
.
Wiadomość
<blockquote data-quote="beata34" data-source="post: 1240153" data-attributes="member: 13273"><p>Witam zdolne tortomaniaczki,</p><p>od jakiegoś czasu też piekę, ale im dalej w las tym trudniej,</p><p>robiłam ostatnio tort ze scooby doo i pomalowałam nu nos i obrys czarnym żelowym barwnikiem wiltona, na początku wyschło ale jak wsadziłam do lodówki to zrobiło się znowu mokre i przy krojeniu brudziło palce, poradźcie proszę jak podmalowywać obrysy i całe elementy aby to ładnie wyglądało i schło.</p><p>Do Joanny mam pytanie jak robi torty łączone ślubne, mam zrobić coś takiego na urodziny teściowej i nie bardzo wiem na jak się do tego zabrać- jaka masa maślana ma być i jak porobić takie ładne wzorki, z góry dzięki za porady</p><p>jak dojdę do tego jak wstawia się zdjęcia to wkleję moje torciki</p><p>beata</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="beata34, post: 1240153, member: 13273"] Witam zdolne tortomaniaczki, od jakiegoś czasu też piekę, ale im dalej w las tym trudniej, robiłam ostatnio tort ze scooby doo i pomalowałam nu nos i obrys czarnym żelowym barwnikiem wiltona, na początku wyschło ale jak wsadziłam do lodówki to zrobiło się znowu mokre i przy krojeniu brudziło palce, poradźcie proszę jak podmalowywać obrysy i całe elementy aby to ładnie wyglądało i schło. Do Joanny mam pytanie jak robi torty łączone ślubne, mam zrobić coś takiego na urodziny teściowej i nie bardzo wiem na jak się do tego zabrać- jaka masa maślana ma być i jak porobić takie ładne wzorki, z góry dzięki za porady jak dojdę do tego jak wstawia się zdjęcia to wkleję moje torciki beata [/QUOTE]
Wprowadź cytat...
Weryfikacja
Odpowiedz
Strona główna
Fora
Przepisy
Słodkości
Masy i kremy, nie tylko do tortów
Masa cukrowa do dekoracji tortów i nie tylko - reaktywacja
Top
Bottom