Strona główna
Fora
Nowe posty
Przeszukaj fora
Co nowego?
Nowe posty
Nowe komentarze profilowe
Ostatnia aktywność
Użytkownicy
Zarejestrowani użytkownicy
Aktualnie online
Nowe komentarze do profilów
Szukaj komentarzy do profilów
Logowanie
Rejestracja
Szukaj
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Nowe posty
Przeszukaj fora
Menu
Aplikacja forum
Instaluj
Odpowiedź w wątku
Strona główna
Fora
Przepisy
Słodkości
Masy i kremy, nie tylko do tortów
Masa cukrowa do dekoracji tortów i nie tylko - reaktywacja
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Twoja przeglądarka jest nieaktualna i może wyświetlać tę stronę nieprawidłowo.
Powinieneś zaktualizować ją lub skorzystać z
alternatywnej przeglądarki
.
Wiadomość
<blockquote data-quote="ankar" data-source="post: 1240756" data-attributes="member: 8873"><p>Joanno24 ja rzadko tu się udzielam, ale mogę Ci powiedzieć, że pod masę cukrową śmiało możesz posmarować kremem maślano budyniowym. Ja tak robię zawsze i nigdy nie miałam problemu. Ostatnio robiłam tort dla przyjaciółki i nawet po 4 dniach nic złego się nie działo</p><p>[ATTACH=full]70145[/ATTACH]</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="ankar, post: 1240756, member: 8873"] Joanno24 ja rzadko tu się udzielam, ale mogę Ci powiedzieć, że pod masę cukrową śmiało możesz posmarować kremem maślano budyniowym. Ja tak robię zawsze i nigdy nie miałam problemu. Ostatnio robiłam tort dla przyjaciółki i nawet po 4 dniach nic złego się nie działo [ATTACH=full]70145[/ATTACH] [/QUOTE]
Wprowadź cytat...
Weryfikacja
Odpowiedz
Strona główna
Fora
Przepisy
Słodkości
Masy i kremy, nie tylko do tortów
Masa cukrowa do dekoracji tortów i nie tylko - reaktywacja
Top
Bottom