Strona główna
Fora
Nowe posty
Przeszukaj fora
Co nowego?
Nowe posty
Nowe komentarze profilowe
Ostatnia aktywność
Użytkownicy
Zarejestrowani użytkownicy
Aktualnie online
Nowe komentarze do profilów
Szukaj komentarzy do profilów
Logowanie
Rejestracja
Szukaj
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Nowe posty
Przeszukaj fora
Menu
Aplikacja forum
Instaluj
Odpowiedź w wątku
Strona główna
Fora
Przepisy
Słodkości
Masy i kremy, nie tylko do tortów
Masa cukrowa do dekoracji tortów i nie tylko - reaktywacja
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Twoja przeglądarka jest nieaktualna i może wyświetlać tę stronę nieprawidłowo.
Powinieneś zaktualizować ją lub skorzystać z
alternatywnej przeglądarki
.
Wiadomość
<blockquote data-quote="joannaMar" data-source="post: 1243972" data-attributes="member: 36411"><p>Witam</p><p>To moje początki z dekoracją tortów. Mam parę pytań:</p><p>Już na jedno odpowiedz widzę w poprzednim poście - podsypywać mąką ziemniaczaną, zanotowałam</p><p>1. Na jaką grubość najlepiej rozwałkować masę?</p><p>2. Czy ciężko wyprostować, wygładzić boki tortów? Na filmikach wygląda to bardzo prosto, ale tego najbardziej sie obawiam.</p><p>3. Mam zamiar używać gotowej masy i ja barwić. Czy ciężko jest uzyskać pożądany kolor stosując barwniki w proszku?</p><p>4. Jaką masę położyć na tort pod masę cukrową? Gdzieś widziałam, że polecana jest ta z masłem i cukrem pudrem.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="joannaMar, post: 1243972, member: 36411"] Witam To moje początki z dekoracją tortów. Mam parę pytań: Już na jedno odpowiedz widzę w poprzednim poście - podsypywać mąką ziemniaczaną, zanotowałam 1. Na jaką grubość najlepiej rozwałkować masę? 2. Czy ciężko wyprostować, wygładzić boki tortów? Na filmikach wygląda to bardzo prosto, ale tego najbardziej sie obawiam. 3. Mam zamiar używać gotowej masy i ja barwić. Czy ciężko jest uzyskać pożądany kolor stosując barwniki w proszku? 4. Jaką masę położyć na tort pod masę cukrową? Gdzieś widziałam, że polecana jest ta z masłem i cukrem pudrem. [/QUOTE]
Wprowadź cytat...
Weryfikacja
Odpowiedz
Strona główna
Fora
Przepisy
Słodkości
Masy i kremy, nie tylko do tortów
Masa cukrowa do dekoracji tortów i nie tylko - reaktywacja
Top
Bottom