Strona główna
Fora
Nowe posty
Przeszukaj fora
Co nowego?
Nowe posty
Nowe komentarze profilowe
Ostatnia aktywność
Użytkownicy
Zarejestrowani użytkownicy
Aktualnie online
Nowe komentarze do profilów
Szukaj komentarzy do profilów
Logowanie
Rejestracja
Szukaj
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Nowe posty
Przeszukaj fora
Menu
Aplikacja forum
Instaluj
Odpowiedź w wątku
Strona główna
Fora
Przepisy
Słodkości
Masy i kremy, nie tylko do tortów
Masa cukrowa do dekoracji tortów i nie tylko - reaktywacja
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Twoja przeglądarka jest nieaktualna i może wyświetlać tę stronę nieprawidłowo.
Powinieneś zaktualizować ją lub skorzystać z
alternatywnej przeglądarki
.
Wiadomość
<blockquote data-quote="joannaMar" data-source="post: 1245263" data-attributes="member: 36411"><p>A jak robicie piętrowy, to pod tą górną część torta kładziecie taką zwykłą podkładkę, taka jak na sam dół (ta złota)?</p><p>Jaka średnicę ona ma mieć, dokładnie taka samą jak tort, czy trochę mniejszą?</p><p>I jak się potem kroi taki tort, zaczynamy od góry, ale czy łatwo to się kroi?</p><p>A i jeszcze ile takie dekoracje mogą sobie stac i czekac, i jak je przechowaywac?</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="joannaMar, post: 1245263, member: 36411"] A jak robicie piętrowy, to pod tą górną część torta kładziecie taką zwykłą podkładkę, taka jak na sam dół (ta złota)? Jaka średnicę ona ma mieć, dokładnie taka samą jak tort, czy trochę mniejszą? I jak się potem kroi taki tort, zaczynamy od góry, ale czy łatwo to się kroi? A i jeszcze ile takie dekoracje mogą sobie stac i czekac, i jak je przechowaywac? [/QUOTE]
Wprowadź cytat...
Weryfikacja
Odpowiedz
Strona główna
Fora
Przepisy
Słodkości
Masy i kremy, nie tylko do tortów
Masa cukrowa do dekoracji tortów i nie tylko - reaktywacja
Top
Bottom