Strona główna
Fora
Nowe posty
Przeszukaj fora
Co nowego?
Nowe posty
Nowe komentarze profilowe
Ostatnia aktywność
Użytkownicy
Zarejestrowani użytkownicy
Aktualnie online
Nowe komentarze do profilów
Szukaj komentarzy do profilów
Logowanie
Rejestracja
Szukaj
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Nowe posty
Przeszukaj fora
Menu
Aplikacja forum
Instaluj
Odpowiedź w wątku
Strona główna
Fora
Przepisy
Słodkości
Masy i kremy, nie tylko do tortów
Masa cukrowa do dekoracji tortów i nie tylko - reaktywacja
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Twoja przeglądarka jest nieaktualna i może wyświetlać tę stronę nieprawidłowo.
Powinieneś zaktualizować ją lub skorzystać z
alternatywnej przeglądarki
.
Wiadomość
<blockquote data-quote="bumelka" data-source="post: 1270228" data-attributes="member: 34063"><p>Dzięki dziewczyny za słowa uznania.Cieszą mnie one bardzo bo jesteście dla mnie niedoścignionymi wzorami.To dzięki Wam mam od kogo się uczyć.</p><p><strong>Asiulla</strong> kiedyś pytałam jaką masę stosujesz.Taką właśnie kupiłam.Do powleczenia tortu idealna,ale próbowałam z niej zrobić kwiatki i muszę przyznać ,że się namęczyłam.Była tak miękka i plastyczna ,że przy mocniejszym dociśnięciu kulki zaraz się rozrywała,nie mogłam jej tak wymodelować na bardzo cienko.Czy jeśli robisz coś tak delikatnego jak płatki to może coś do niej dodajesz?Albo używasz innej?</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="bumelka, post: 1270228, member: 34063"] Dzięki dziewczyny za słowa uznania.Cieszą mnie one bardzo bo jesteście dla mnie niedoścignionymi wzorami.To dzięki Wam mam od kogo się uczyć. [B]Asiulla[/B] kiedyś pytałam jaką masę stosujesz.Taką właśnie kupiłam.Do powleczenia tortu idealna,ale próbowałam z niej zrobić kwiatki i muszę przyznać ,że się namęczyłam.Była tak miękka i plastyczna ,że przy mocniejszym dociśnięciu kulki zaraz się rozrywała,nie mogłam jej tak wymodelować na bardzo cienko.Czy jeśli robisz coś tak delikatnego jak płatki to może coś do niej dodajesz?Albo używasz innej? [/QUOTE]
Wprowadź cytat...
Weryfikacja
Odpowiedz
Strona główna
Fora
Przepisy
Słodkości
Masy i kremy, nie tylko do tortów
Masa cukrowa do dekoracji tortów i nie tylko - reaktywacja
Top
Bottom