Strona główna
Fora
Nowe posty
Przeszukaj fora
Co nowego?
Nowe posty
Nowe komentarze profilowe
Ostatnia aktywność
Użytkownicy
Zarejestrowani użytkownicy
Aktualnie online
Nowe komentarze do profilów
Szukaj komentarzy do profilów
Logowanie
Rejestracja
Szukaj
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Nowe posty
Przeszukaj fora
Menu
Aplikacja forum
Instaluj
Odpowiedź w wątku
Strona główna
Fora
Przepisy
Słodkości
Masy i kremy, nie tylko do tortów
Masa cukrowa do dekoracji tortów i nie tylko - reaktywacja
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Twoja przeglądarka jest nieaktualna i może wyświetlać tę stronę nieprawidłowo.
Powinieneś zaktualizować ją lub skorzystać z
alternatywnej przeglądarki
.
Wiadomość
<blockquote data-quote="Paulad111" data-source="post: 1274959" data-attributes="member: 37783"><p>No i mam coś takiego tak po naciśnieciu palcami w mase się rozwala.. ona jest z wczoraj (lezala w foli szczelnie zamknietej w lodówce) Pomyslalam sobie ze moze miec tez znaczenie to ze ten cukier puder robiony z cukru zwykłego jest stosunkowo gruby bo on taki sie robi wlasnie teraz,, czuć normalnie w palcach ze jest gruby. i moze ptrzez to sie nie chce zespolić dobrze a moze to przez to ze nie dodalam tej planty narazie.. hmmm no nie wiemm......</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Paulad111, post: 1274959, member: 37783"] No i mam coś takiego tak po naciśnieciu palcami w mase się rozwala.. ona jest z wczoraj (lezala w foli szczelnie zamknietej w lodówce) Pomyslalam sobie ze moze miec tez znaczenie to ze ten cukier puder robiony z cukru zwykłego jest stosunkowo gruby bo on taki sie robi wlasnie teraz,, czuć normalnie w palcach ze jest gruby. i moze ptrzez to sie nie chce zespolić dobrze a moze to przez to ze nie dodalam tej planty narazie.. hmmm no nie wiemm...... [/QUOTE]
Wprowadź cytat...
Weryfikacja
Odpowiedz
Strona główna
Fora
Przepisy
Słodkości
Masy i kremy, nie tylko do tortów
Masa cukrowa do dekoracji tortów i nie tylko - reaktywacja
Top
Bottom