Strona główna
Fora
Nowe posty
Przeszukaj fora
Co nowego?
Nowe posty
Nowe komentarze profilowe
Ostatnia aktywność
Użytkownicy
Zarejestrowani użytkownicy
Aktualnie online
Nowe komentarze do profilów
Szukaj komentarzy do profilów
Logowanie
Rejestracja
Szukaj
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Nowe posty
Przeszukaj fora
Menu
Aplikacja forum
Instaluj
Odpowiedź w wątku
Strona główna
Fora
Przepisy
Słodkości
Masy i kremy, nie tylko do tortów
Masa cukrowa do dekoracji tortów i nie tylko - reaktywacja
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Twoja przeglądarka jest nieaktualna i może wyświetlać tę stronę nieprawidłowo.
Powinieneś zaktualizować ją lub skorzystać z
alternatywnej przeglądarki
.
Wiadomość
<blockquote data-quote="neta1976" data-source="post: 1277597" data-attributes="member: 5955"><p>Ja robiłam torty z opłatkiem. Z doświadczenia mogę Ci poradzić, żeby przygotować tort, pokryć go masą i wstawić na godzinę do lodówki żeby masa zesztywniała i dopiero potem połóż zdjęcie. Ja robiłam na masach maślanych i gotowej masię śmietanowej Dr.Oetkera. Wychodzi super. Pierwszy tort który robiłam w taki sposób udekorowałam od razu opłatkiem po zrobieniu i gdy wstawiłam do lodówki masa ścinając się zmarszczyła całe zdjęcie. </p><p>Przez chwilę po połozeniu fotki wygląda ona nieestetycznie ale w miarę nabierania wilgoci staje się coraz ładniejsza i końcowy efekt jest naprawdę super.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="neta1976, post: 1277597, member: 5955"] Ja robiłam torty z opłatkiem. Z doświadczenia mogę Ci poradzić, żeby przygotować tort, pokryć go masą i wstawić na godzinę do lodówki żeby masa zesztywniała i dopiero potem połóż zdjęcie. Ja robiłam na masach maślanych i gotowej masię śmietanowej Dr.Oetkera. Wychodzi super. Pierwszy tort który robiłam w taki sposób udekorowałam od razu opłatkiem po zrobieniu i gdy wstawiłam do lodówki masa ścinając się zmarszczyła całe zdjęcie. Przez chwilę po połozeniu fotki wygląda ona nieestetycznie ale w miarę nabierania wilgoci staje się coraz ładniejsza i końcowy efekt jest naprawdę super. [/QUOTE]
Wprowadź cytat...
Weryfikacja
Odpowiedz
Strona główna
Fora
Przepisy
Słodkości
Masy i kremy, nie tylko do tortów
Masa cukrowa do dekoracji tortów i nie tylko - reaktywacja
Top
Bottom