Strona główna
Fora
Nowe posty
Przeszukaj fora
Co nowego?
Nowe posty
Nowe komentarze profilowe
Ostatnia aktywność
Użytkownicy
Zarejestrowani użytkownicy
Aktualnie online
Nowe komentarze do profilów
Szukaj komentarzy do profilów
Logowanie
Rejestracja
Szukaj
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Nowe posty
Przeszukaj fora
Menu
Aplikacja forum
Instaluj
Odpowiedź w wątku
Strona główna
Fora
Przepisy
Słodkości
Masy i kremy, nie tylko do tortów
Masa cukrowa do dekoracji tortów i nie tylko - reaktywacja
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Twoja przeglądarka jest nieaktualna i może wyświetlać tę stronę nieprawidłowo.
Powinieneś zaktualizować ją lub skorzystać z
alternatywnej przeglądarki
.
Wiadomość
<blockquote data-quote="Megi428" data-source="post: 1287133" data-attributes="member: 24967"><p>ja robiłam 3 piętra - przęłożenie sama bita - ostatni winogronowy komunijny </p><p>piętra 24/20/16 - dolne piętro genaz czekoladowy +bita na drugie przęłożenie, a środkowe i górne - mus malinowy + bita na drugie przęłożenie - w dolne i środkowe pietro dałam po 3 słomki do napojów a każde piętro było na podkładce - cienkiej przycietej do wymiaru biszkopta - tort robiłam w sobote po południu a zdjęcia w niedzielę i jak widac nie zapadł się - każde pietro chłodziłam i obkładałam masą pojedynczo - chłodziłam około 5 godzin zeby dobrze były schłodzone i dopiero składalam całość</p><p>a i jeszcze dodam że bita na fixach robiłam - na pół litra dawałam 3 dla pewności - twarda wychodzi</p><p></p><p>[ATTACH=full]73036[/ATTACH]</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Megi428, post: 1287133, member: 24967"] ja robiłam 3 piętra - przęłożenie sama bita - ostatni winogronowy komunijny piętra 24/20/16 - dolne piętro genaz czekoladowy +bita na drugie przęłożenie, a środkowe i górne - mus malinowy + bita na drugie przęłożenie - w dolne i środkowe pietro dałam po 3 słomki do napojów a każde piętro było na podkładce - cienkiej przycietej do wymiaru biszkopta - tort robiłam w sobote po południu a zdjęcia w niedzielę i jak widac nie zapadł się - każde pietro chłodziłam i obkładałam masą pojedynczo - chłodziłam około 5 godzin zeby dobrze były schłodzone i dopiero składalam całość a i jeszcze dodam że bita na fixach robiłam - na pół litra dawałam 3 dla pewności - twarda wychodzi [ATTACH=full]73036[/ATTACH] [/QUOTE]
Wprowadź cytat...
Weryfikacja
Odpowiedz
Strona główna
Fora
Przepisy
Słodkości
Masy i kremy, nie tylko do tortów
Masa cukrowa do dekoracji tortów i nie tylko - reaktywacja
Top
Bottom