Strona główna
Fora
Nowe posty
Przeszukaj fora
Co nowego?
Nowe posty
Nowe komentarze profilowe
Ostatnia aktywność
Użytkownicy
Zarejestrowani użytkownicy
Aktualnie online
Nowe komentarze do profilów
Szukaj komentarzy do profilów
Logowanie
Rejestracja
Szukaj
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Nowe posty
Przeszukaj fora
Menu
Aplikacja forum
Instaluj
Odpowiedź w wątku
Strona główna
Fora
Przepisy
Słodkości
Masy i kremy, nie tylko do tortów
Masa cukrowa do dekoracji tortów i nie tylko - reaktywacja
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Twoja przeglądarka jest nieaktualna i może wyświetlać tę stronę nieprawidłowo.
Powinieneś zaktualizować ją lub skorzystać z
alternatywnej przeglądarki
.
Wiadomość
<blockquote data-quote="magdziorek 13" data-source="post: 1298556" data-attributes="member: 37317"><p>dziękuje dziewczyny za te miłe słowa nie było tak strasznie lubię wyzwania tort był metrowy składałam go w domu nie było tak źle jak myślałam ale najgorsze było wyniesienie go z pierwszego piętra , a jeszcze bardziej stresujące było to że pani która go zamawiała przyjechała po niego osobowym samochodem i wiedząc ile mierzy to myślała jednak że go zmieści do samochodu niestety nie zmiescił się i co wtedy nerwy , żeby nie stał za długo bez chłodzenia (bo aż takiej lodówki nie posiadam he he)czekaliśmy na właściciela lokalu gdzie była impreza by go zabrał bo miał odpowiedni wielkością samochód,czekaliśmy godzinę ale nic złego się nie stało przyjechał, wyniosłam go bez problemu udało się i jestem tego tortu bardzo dumna . Miałam nadzieje że dobrze wyliczyłam miał być na150 osób ale wydaje mi się że był na więcej licząc jeden tort który robię na zwykłą blachę waży ok.4 kg a zrobiłam z 7 blach to wycodzi trochę więcej ale wolałam zrobić więcej jak miało braknąć .</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="magdziorek 13, post: 1298556, member: 37317"] dziękuje dziewczyny za te miłe słowa nie było tak strasznie lubię wyzwania tort był metrowy składałam go w domu nie było tak źle jak myślałam ale najgorsze było wyniesienie go z pierwszego piętra , a jeszcze bardziej stresujące było to że pani która go zamawiała przyjechała po niego osobowym samochodem i wiedząc ile mierzy to myślała jednak że go zmieści do samochodu niestety nie zmiescił się i co wtedy nerwy , żeby nie stał za długo bez chłodzenia (bo aż takiej lodówki nie posiadam he he)czekaliśmy na właściciela lokalu gdzie była impreza by go zabrał bo miał odpowiedni wielkością samochód,czekaliśmy godzinę ale nic złego się nie stało przyjechał, wyniosłam go bez problemu udało się i jestem tego tortu bardzo dumna . Miałam nadzieje że dobrze wyliczyłam miał być na150 osób ale wydaje mi się że był na więcej licząc jeden tort który robię na zwykłą blachę waży ok.4 kg a zrobiłam z 7 blach to wycodzi trochę więcej ale wolałam zrobić więcej jak miało braknąć . [/QUOTE]
Wprowadź cytat...
Weryfikacja
Odpowiedz
Strona główna
Fora
Przepisy
Słodkości
Masy i kremy, nie tylko do tortów
Masa cukrowa do dekoracji tortów i nie tylko - reaktywacja
Top
Bottom