Strona główna
Fora
Nowe posty
Przeszukaj fora
Co nowego?
Nowe posty
Nowe komentarze profilowe
Ostatnia aktywność
Użytkownicy
Zarejestrowani użytkownicy
Aktualnie online
Nowe komentarze do profilów
Szukaj komentarzy do profilów
Logowanie
Rejestracja
Szukaj
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Nowe posty
Przeszukaj fora
Menu
Aplikacja forum
Instaluj
Odpowiedź w wątku
Strona główna
Fora
Przepisy
Słodkości
Masy i kremy, nie tylko do tortów
Masa cukrowa do dekoracji tortów i nie tylko - reaktywacja
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Twoja przeglądarka jest nieaktualna i może wyświetlać tę stronę nieprawidłowo.
Powinieneś zaktualizować ją lub skorzystać z
alternatywnej przeglądarki
.
Wiadomość
<blockquote data-quote="Maccadi" data-source="post: 1312531" data-attributes="member: 38579"><p>Dziewczyny... zbieram szczęke z ziemi... właśnie przez 3 godziny zamiast pracować przeleciałam wzrokowo te 214 stron i jestem pod ogromnym wrazeniem! cudaaaaaaaa</p><p></p><p>Mam pytanie odnośnie tym co kleicie...</p><p>Znałazłam u Was 3 sposoby: </p><p>1. cukier puder z wodą....</p><p>2. zelatyna z cukrem pudrem</p><p>3. białko z cukrem i cytryną... </p><p>ale wszędzie piszecie, że proporcje na &quot;oko&quot; u mnie to oko w wersji kleju nr 1 skończyło się tym, że połowa rzeczy poodpadała, czy mogłybyście podać mniej-więcej... ile żelatynyny rozpuścić w ilu wody i ile tego cukru? to ma byc lejące się i bezbarwne czy bardziej twarde i białe? to samo pytanie mam do białka...</p><p>Jak mi znowu poodpadają rzeczy to się chyba zapłacze ;(</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Maccadi, post: 1312531, member: 38579"] Dziewczyny... zbieram szczęke z ziemi... właśnie przez 3 godziny zamiast pracować przeleciałam wzrokowo te 214 stron i jestem pod ogromnym wrazeniem! cudaaaaaaaa Mam pytanie odnośnie tym co kleicie... Znałazłam u Was 3 sposoby: 1. cukier puder z wodą.... 2. zelatyna z cukrem pudrem 3. białko z cukrem i cytryną... ale wszędzie piszecie, że proporcje na "oko" u mnie to oko w wersji kleju nr 1 skończyło się tym, że połowa rzeczy poodpadała, czy mogłybyście podać mniej-więcej... ile żelatynyny rozpuścić w ilu wody i ile tego cukru? to ma byc lejące się i bezbarwne czy bardziej twarde i białe? to samo pytanie mam do białka... Jak mi znowu poodpadają rzeczy to się chyba zapłacze ;( [/QUOTE]
Wprowadź cytat...
Weryfikacja
Odpowiedz
Strona główna
Fora
Przepisy
Słodkości
Masy i kremy, nie tylko do tortów
Masa cukrowa do dekoracji tortów i nie tylko - reaktywacja
Top
Bottom