Strona główna
Fora
Nowe posty
Przeszukaj fora
Co nowego?
Nowe posty
Nowe komentarze profilowe
Ostatnia aktywność
Użytkownicy
Zarejestrowani użytkownicy
Aktualnie online
Nowe komentarze do profilów
Szukaj komentarzy do profilów
Logowanie
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Nowe posty
Przeszukaj fora
Menu
Aplikacja forum
Instaluj
Odpowiedź w wątku
Strona główna
Fora
Przepisy
Słodkości
Masy i kremy, nie tylko do tortów
Masa cukrowa do dekoracji tortów i nie tylko - reaktywacja
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Twoja przeglądarka jest nieaktualna i może wyświetlać tę stronę nieprawidłowo.
Powinieneś zaktualizować ją lub skorzystać z
alternatywnej przeglądarki
.
Wiadomość
<blockquote data-quote="alipek" data-source="post: 1322674" data-attributes="member: 16439"><p>Hej dziewczyny. To moje autko. Najnowsza praca oczywiście daleko do doskonałości i waszej perfekcji ale... nadal się uczę. Przy tym torciku miałam pewną sytuację i chciałam sie was doradzić co wy na to. Czy ja przegięłam czy może się zagalopowałam. Już wyjaśniam. Zamówiła go osoba której już wcześniej robiłam myszki dla bliźniaczek. Myszki były 2 takie w sumie około 3,5 kg razem Wzięłam za to 120 zł. Teraz poprosiła o auto policyjne. Nic nie móiła o wadze, ilości osób. bo zamawiał przez tzw. 3 ręce. Wiedziałam że impreza ilościowo podobna do poprzedniej. Zrobiłam więc spory. Wyszedł na koniec dokładnie 4 kg. Jak zadzwoniła i zapytała ile kasy powiedziałm że podobnie jak za tamte dwa ok.120. I usłyszałam? za jeden??? Chyba myślała, że zapłaci połowę czyli 60 zł. A przecież tamte dwa pochłonęły tyle samo produktów, pracy co ten jeden. 30 zł za kg to chyba nie wygórowana cena bo to w sumie prawie za produkty. W śrobku była bita smietana z mascarpone i galaretką agrestową- fajny krem wychodzi, owoce- wiśnie, czekolada. Biszkopty 2 z pięciu jajek każdy, masa cukrowa itp. Napiszcie co wy na to. Wiem moja wina bo cenę się ustala na wstępie ale cóż jakoś tak wyszło. Ostatecznie odebrali i byli zadowoleni. Ale to pytanie &quot; za jeden??&quot; mnie jakoś tak zabolało</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="alipek, post: 1322674, member: 16439"] Hej dziewczyny. To moje autko. Najnowsza praca oczywiście daleko do doskonałości i waszej perfekcji ale... nadal się uczę. Przy tym torciku miałam pewną sytuację i chciałam sie was doradzić co wy na to. Czy ja przegięłam czy może się zagalopowałam. Już wyjaśniam. Zamówiła go osoba której już wcześniej robiłam myszki dla bliźniaczek. Myszki były 2 takie w sumie około 3,5 kg razem Wzięłam za to 120 zł. Teraz poprosiła o auto policyjne. Nic nie móiła o wadze, ilości osób. bo zamawiał przez tzw. 3 ręce. Wiedziałam że impreza ilościowo podobna do poprzedniej. Zrobiłam więc spory. Wyszedł na koniec dokładnie 4 kg. Jak zadzwoniła i zapytała ile kasy powiedziałm że podobnie jak za tamte dwa ok.120. I usłyszałam? za jeden??? Chyba myślała, że zapłaci połowę czyli 60 zł. A przecież tamte dwa pochłonęły tyle samo produktów, pracy co ten jeden. 30 zł za kg to chyba nie wygórowana cena bo to w sumie prawie za produkty. W śrobku była bita smietana z mascarpone i galaretką agrestową- fajny krem wychodzi, owoce- wiśnie, czekolada. Biszkopty 2 z pięciu jajek każdy, masa cukrowa itp. Napiszcie co wy na to. Wiem moja wina bo cenę się ustala na wstępie ale cóż jakoś tak wyszło. Ostatecznie odebrali i byli zadowoleni. Ale to pytanie " za jeden??" mnie jakoś tak zabolało [/QUOTE]
Wprowadź cytat...
Weryfikacja
Odpowiedz
Strona główna
Fora
Przepisy
Słodkości
Masy i kremy, nie tylko do tortów
Masa cukrowa do dekoracji tortów i nie tylko - reaktywacja
Bottom