Strona główna
Fora
Nowe posty
Przeszukaj fora
Co nowego?
Nowe posty
Nowe komentarze profilowe
Ostatnia aktywność
Użytkownicy
Zarejestrowani użytkownicy
Aktualnie online
Nowe komentarze do profilów
Szukaj komentarzy do profilów
Logowanie
Rejestracja
Szukaj
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Nowe posty
Przeszukaj fora
Menu
Aplikacja forum
Instaluj
Odpowiedź w wątku
Strona główna
Fora
Przepisy
Słodkości
Masy i kremy, nie tylko do tortów
Masa cukrowa do dekoracji tortów i nie tylko - reaktywacja
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Twoja przeglądarka jest nieaktualna i może wyświetlać tę stronę nieprawidłowo.
Powinieneś zaktualizować ją lub skorzystać z
alternatywnej przeglądarki
.
Wiadomość
<blockquote data-quote="Megi428" data-source="post: 1326283" data-attributes="member: 24967"><p>torty sliczne a Twoja biedronka Malwinko wesolutka - super wyszła </p><p>Samson CMC dodajemy aby masa była twardsza po wyschnięciu i szybciej schła - do kwiatów i figurek, do obkładania tortu nie dodajemy CMC, zazwyczaj chyba łyżeczkę proszku na pół kg masy dodajemy - wgniatamy i powinno odstać ok 12 godz aby proszek dobrze wniknął w mase, nie ma róznicy chyba do której masy dodajesz cmc -</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Megi428, post: 1326283, member: 24967"] torty sliczne a Twoja biedronka Malwinko wesolutka - super wyszła Samson CMC dodajemy aby masa była twardsza po wyschnięciu i szybciej schła - do kwiatów i figurek, do obkładania tortu nie dodajemy CMC, zazwyczaj chyba łyżeczkę proszku na pół kg masy dodajemy - wgniatamy i powinno odstać ok 12 godz aby proszek dobrze wniknął w mase, nie ma róznicy chyba do której masy dodajesz cmc - [/QUOTE]
Wprowadź cytat...
Weryfikacja
Odpowiedz
Strona główna
Fora
Przepisy
Słodkości
Masy i kremy, nie tylko do tortów
Masa cukrowa do dekoracji tortów i nie tylko - reaktywacja
Top
Bottom