Strona główna
Fora
Nowe posty
Przeszukaj fora
Co nowego?
Nowe posty
Nowe komentarze profilowe
Ostatnia aktywność
Użytkownicy
Zarejestrowani użytkownicy
Aktualnie online
Nowe komentarze do profilów
Szukaj komentarzy do profilów
Logowanie
Rejestracja
Szukaj
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Nowe posty
Przeszukaj fora
Menu
Aplikacja forum
Instaluj
Odpowiedź w wątku
Strona główna
Fora
Przepisy
Słodkości
Masy i kremy, nie tylko do tortów
Masa cukrowa do dekoracji tortów i nie tylko - reaktywacja
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Twoja przeglądarka jest nieaktualna i może wyświetlać tę stronę nieprawidłowo.
Powinieneś zaktualizować ją lub skorzystać z
alternatywnej przeglądarki
.
Wiadomość
<blockquote data-quote="Samson1500" data-source="post: 1328194" data-attributes="member: 38562"><p>A co myślicie o tym?</p><p>Bakels PETTINICE WHITE</p><p>Biała masa cukrowa - lukier plastyczny - do powlekania i dekoracji. Masa najwyższej jakości dostępna na polskim rynku. Niezwykle plastyczna i łatwa w obróbce.</p><p>Skład: cukier, syrop glukozowy, woda, częściowo utwardzony tłuszcz roślinny i olej roślinny, skrobia ziemniaczana, zagęstniki: E413 i E466, odtłuszczone mleko w proszku, glicerol, skrobia modyfikowana, substancja konserwująca E202 (0,1%), regulatory kwasowości: kwas octowy i kwas mlekowy, emulgator lecytyna sojowa, aromat wanilina.</p><p>Sposób użycia: </p><p>Przed użyciem lukier plastyczny należy ogrzać do temperatury minimum 15°C. W celu obłożenia ciasta lub tortu masę lekko uplastycznić poprzez ugniatanie i wałkowanie do uzyskania odpowiedniej wielkości płata.Polecamy użycie gumowych rękawiczek.</p><p></p><p>i jeszcze takie coś</p><p>[ATTACH=full]75833[/ATTACH]</p><p></p><p>a może proporcje znacie?</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Samson1500, post: 1328194, member: 38562"] A co myślicie o tym? Bakels PETTINICE WHITE Biała masa cukrowa - lukier plastyczny - do powlekania i dekoracji. Masa najwyższej jakości dostępna na polskim rynku. Niezwykle plastyczna i łatwa w obróbce. Skład: cukier, syrop glukozowy, woda, częściowo utwardzony tłuszcz roślinny i olej roślinny, skrobia ziemniaczana, zagęstniki: E413 i E466, odtłuszczone mleko w proszku, glicerol, skrobia modyfikowana, substancja konserwująca E202 (0,1%), regulatory kwasowości: kwas octowy i kwas mlekowy, emulgator lecytyna sojowa, aromat wanilina. Sposób użycia: Przed użyciem lukier plastyczny należy ogrzać do temperatury minimum 15°C. W celu obłożenia ciasta lub tortu masę lekko uplastycznić poprzez ugniatanie i wałkowanie do uzyskania odpowiedniej wielkości płata.Polecamy użycie gumowych rękawiczek. i jeszcze takie coś [ATTACH=full]75833[/ATTACH] a może proporcje znacie? [/QUOTE]
Wprowadź cytat...
Weryfikacja
Odpowiedz
Strona główna
Fora
Przepisy
Słodkości
Masy i kremy, nie tylko do tortów
Masa cukrowa do dekoracji tortów i nie tylko - reaktywacja
Top
Bottom