Strona główna
Fora
Nowe posty
Przeszukaj fora
Co nowego?
Nowe posty
Nowe komentarze profilowe
Ostatnia aktywność
Użytkownicy
Zarejestrowani użytkownicy
Aktualnie online
Nowe komentarze do profilów
Szukaj komentarzy do profilów
Logowanie
Rejestracja
Szukaj
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Nowe posty
Przeszukaj fora
Menu
Aplikacja forum
Instaluj
Odpowiedź w wątku
Strona główna
Fora
Przepisy
Słodkości
Masy i kremy, nie tylko do tortów
Masa cukrowa do dekoracji tortów i nie tylko - reaktywacja
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Twoja przeglądarka jest nieaktualna i może wyświetlać tę stronę nieprawidłowo.
Powinieneś zaktualizować ją lub skorzystać z
alternatywnej przeglądarki
.
Wiadomość
<blockquote data-quote="h-elen" data-source="post: 1331485" data-attributes="member: 7687"><p>sionia, swoje kroję od górnego pietra. Jedynie ślubny, młodzi zaczynali od dolnego ale to chyba wynikało z pozowania do zdjęcia bardziej. Póżniej i tak kelnerka kroiła od górnego. Jak już jest wyższe piętro rozparcelowane, zdejmuję podkładkę i wykrawam kolejne porcje z niższego pietra. Miejsca wbicia słomek/patyczków są widoczne więc kiedy odkrawamy porcję przy patyczku to też łatwo tego patyczka odkładamy na bok.</p><p>Inna zasada jest przy tortach, które stoją na stojakach piętrowych, takich niezależnych. Tutaj , na ogół zaczyna się od dolnego piętra bo nic nie blokuje wycinania kolejnych porcji.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="h-elen, post: 1331485, member: 7687"] sionia, swoje kroję od górnego pietra. Jedynie ślubny, młodzi zaczynali od dolnego ale to chyba wynikało z pozowania do zdjęcia bardziej. Póżniej i tak kelnerka kroiła od górnego. Jak już jest wyższe piętro rozparcelowane, zdejmuję podkładkę i wykrawam kolejne porcje z niższego pietra. Miejsca wbicia słomek/patyczków są widoczne więc kiedy odkrawamy porcję przy patyczku to też łatwo tego patyczka odkładamy na bok. Inna zasada jest przy tortach, które stoją na stojakach piętrowych, takich niezależnych. Tutaj , na ogół zaczyna się od dolnego piętra bo nic nie blokuje wycinania kolejnych porcji. [/QUOTE]
Wprowadź cytat...
Weryfikacja
Odpowiedz
Strona główna
Fora
Przepisy
Słodkości
Masy i kremy, nie tylko do tortów
Masa cukrowa do dekoracji tortów i nie tylko - reaktywacja
Top
Bottom