Strona główna
Fora
Nowe posty
Przeszukaj fora
Co nowego?
Nowe posty
Nowe komentarze profilowe
Ostatnia aktywność
Użytkownicy
Zarejestrowani użytkownicy
Aktualnie online
Nowe komentarze do profilów
Szukaj komentarzy do profilów
Logowanie
Rejestracja
Szukaj
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Nowe posty
Przeszukaj fora
Menu
Aplikacja forum
Instaluj
Odpowiedź w wątku
Strona główna
Fora
Przepisy
Słodkości
Masy i kremy, nie tylko do tortów
Masa cukrowa do dekoracji tortów i nie tylko - reaktywacja
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Twoja przeglądarka jest nieaktualna i może wyświetlać tę stronę nieprawidłowo.
Powinieneś zaktualizować ją lub skorzystać z
alternatywnej przeglądarki
.
Wiadomość
<blockquote data-quote="BeataSz" data-source="post: 1338124" data-attributes="member: 90"><p>Potrzebuję porady. </p><p>Znów mi wyszła za rzadka masa cukrowa, właśnie się dziwię, że Elzunia nie daje rady ręką wyrabiać ( sądzę, że z powodu twardości ) i nie wiem jak to jest, że moja mimo dużo większej niż w przepisie ilości cukru jest taka miękka i lepiąca się. W lodówce twardnieje, ale jak tylko próbuję ją wziąć do obróbki, to momentalnie znów się robi zbyt miękka ( już przecież nie ma upałów, na które zganiałam to poprzednim razem). </p><p>Czy mogę tak po prostu dać jeszcze więcej cukru? czy dodać również inne składniki, jeśli tak to czego? żelatyny, glukozy czy Planty?</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="BeataSz, post: 1338124, member: 90"] Potrzebuję porady. Znów mi wyszła za rzadka masa cukrowa, właśnie się dziwię, że Elzunia nie daje rady ręką wyrabiać ( sądzę, że z powodu twardości ) i nie wiem jak to jest, że moja mimo dużo większej niż w przepisie ilości cukru jest taka miękka i lepiąca się. W lodówce twardnieje, ale jak tylko próbuję ją wziąć do obróbki, to momentalnie znów się robi zbyt miękka ( już przecież nie ma upałów, na które zganiałam to poprzednim razem). Czy mogę tak po prostu dać jeszcze więcej cukru? czy dodać również inne składniki, jeśli tak to czego? żelatyny, glukozy czy Planty? [/QUOTE]
Wprowadź cytat...
Weryfikacja
Odpowiedz
Strona główna
Fora
Przepisy
Słodkości
Masy i kremy, nie tylko do tortów
Masa cukrowa do dekoracji tortów i nie tylko - reaktywacja
Top
Bottom