Strona główna
Fora
Nowe posty
Przeszukaj fora
Co nowego?
Nowe posty
Nowe komentarze profilowe
Ostatnia aktywność
Użytkownicy
Zarejestrowani użytkownicy
Aktualnie online
Nowe komentarze do profilów
Szukaj komentarzy do profilów
Logowanie
Rejestracja
Szukaj
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Nowe posty
Przeszukaj fora
Menu
Aplikacja forum
Instaluj
Odpowiedź w wątku
Strona główna
Fora
Przepisy
Słodkości
Masy i kremy, nie tylko do tortów
Masa cukrowa do dekoracji tortów i nie tylko - reaktywacja
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Twoja przeglądarka jest nieaktualna i może wyświetlać tę stronę nieprawidłowo.
Powinieneś zaktualizować ją lub skorzystać z
alternatywnej przeglądarki
.
Wiadomość
<blockquote data-quote="Megi428" data-source="post: 1339863" data-attributes="member: 24967"><p>Beata ja myślę że ta ciepła lodówka załatwiła sprawę siadania </p><p>a jeśli chodzi o ten co masz teraz robic - daj wsporniki do torta albo pałeczki do chińskiego żarełka - są dużo bardziej wytrzymałe niz słomki czy szaszłykowe patyki, dwa - składaj tort piętro na piętro jak masz oddzielne dobrze bardzo dobrze schłodzone a sam tort na podróż najlepiej jakby całościowo był dobrze wychłodzony - conajmniej kilka godzin, chodzi mi o to aby nie był brany w podróż zaraz po skończeniu bo wtedy jest miękki i droga może mu nie posłuzyc no i oczywiście uczul żeby lodówa na miejscu była już dobrze wychłodzona</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Megi428, post: 1339863, member: 24967"] Beata ja myślę że ta ciepła lodówka załatwiła sprawę siadania a jeśli chodzi o ten co masz teraz robic - daj wsporniki do torta albo pałeczki do chińskiego żarełka - są dużo bardziej wytrzymałe niz słomki czy szaszłykowe patyki, dwa - składaj tort piętro na piętro jak masz oddzielne dobrze bardzo dobrze schłodzone a sam tort na podróż najlepiej jakby całościowo był dobrze wychłodzony - conajmniej kilka godzin, chodzi mi o to aby nie był brany w podróż zaraz po skończeniu bo wtedy jest miękki i droga może mu nie posłuzyc no i oczywiście uczul żeby lodówa na miejscu była już dobrze wychłodzona [/QUOTE]
Wprowadź cytat...
Weryfikacja
Odpowiedz
Strona główna
Fora
Przepisy
Słodkości
Masy i kremy, nie tylko do tortów
Masa cukrowa do dekoracji tortów i nie tylko - reaktywacja
Top
Bottom