Strona główna
Fora
Nowe posty
Przeszukaj fora
Co nowego?
Nowe posty
Nowe komentarze profilowe
Ostatnia aktywność
Użytkownicy
Zarejestrowani użytkownicy
Aktualnie online
Nowe komentarze do profilów
Szukaj komentarzy do profilów
Logowanie
Rejestracja
Szukaj
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Nowe posty
Przeszukaj fora
Menu
Aplikacja forum
Instaluj
Odpowiedź w wątku
Strona główna
Fora
Przepisy
Słodkości
Masy i kremy, nie tylko do tortów
Masa cukrowa do dekoracji tortów i nie tylko - reaktywacja
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Twoja przeglądarka jest nieaktualna i może wyświetlać tę stronę nieprawidłowo.
Powinieneś zaktualizować ją lub skorzystać z
alternatywnej przeglądarki
.
Wiadomość
<blockquote data-quote="elmagra" data-source="post: 1341374" data-attributes="member: 175"><p>Aha, mam pytanie, chciałabym dla synka za miesiąc zrobić tort w kształcie klocków lego - obłożenie masą samego klocka nie jest problemem, mam jednak wątpliwości co do tych okrągłych wypustek na górze - czy to ma być ulepione z masy, czy krążek ciasta też obłożony masą cukrową? Podpowiedzcie. </p><p>No i jeszcze pytanie w sprawie wykrawaczek - chciałabym robić więcej kwiatków niż tylko te moje biedne różyczki - jaką foremkę NA PEWNO warto na początek kupić? Słonecznik - gerbery - stokrotki? Sama nie wiem, a nie chcę wydać wielkich pieniędzy, bo tortów aż tak często nie robię, a już na pewno nie zarobkowo.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="elmagra, post: 1341374, member: 175"] Aha, mam pytanie, chciałabym dla synka za miesiąc zrobić tort w kształcie klocków lego - obłożenie masą samego klocka nie jest problemem, mam jednak wątpliwości co do tych okrągłych wypustek na górze - czy to ma być ulepione z masy, czy krążek ciasta też obłożony masą cukrową? Podpowiedzcie. No i jeszcze pytanie w sprawie wykrawaczek - chciałabym robić więcej kwiatków niż tylko te moje biedne różyczki - jaką foremkę NA PEWNO warto na początek kupić? Słonecznik - gerbery - stokrotki? Sama nie wiem, a nie chcę wydać wielkich pieniędzy, bo tortów aż tak często nie robię, a już na pewno nie zarobkowo. [/QUOTE]
Wprowadź cytat...
Weryfikacja
Odpowiedz
Strona główna
Fora
Przepisy
Słodkości
Masy i kremy, nie tylko do tortów
Masa cukrowa do dekoracji tortów i nie tylko - reaktywacja
Top
Bottom