Strona główna
Fora
Nowe posty
Przeszukaj fora
Co nowego?
Nowe posty
Nowe komentarze profilowe
Ostatnia aktywność
Użytkownicy
Zarejestrowani użytkownicy
Aktualnie online
Nowe komentarze do profilów
Szukaj komentarzy do profilów
Logowanie
Rejestracja
Szukaj
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Nowe posty
Przeszukaj fora
Menu
Aplikacja forum
Instaluj
Odpowiedź w wątku
Strona główna
Fora
Przepisy
Słodkości
Masy i kremy, nie tylko do tortów
Masa cukrowa do dekoracji tortów i nie tylko - reaktywacja
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Twoja przeglądarka jest nieaktualna i może wyświetlać tę stronę nieprawidłowo.
Powinieneś zaktualizować ją lub skorzystać z
alternatywnej przeglądarki
.
Wiadomość
<blockquote data-quote="fantastycznie" data-source="post: 1348180" data-attributes="member: 25446"><p>Nie wiem jak Ci odpowiedzieć na to pytanie bo robie takie masy jak sobie ktoś zamówi, czasami podpowiadam klientom np. lepiej z masą budyniową bo smietana szybciej popłynie (w upale na działce) albo że juz nie ma sezonowych owoców i tylko mrożone czy z puszki ale trzymam sie wytycznych zamawiającego.</p><p></p><p>Najczęściej jednak robie zwykłą bitą śmietanę, masę budyniową z brzoskwiniami albo masę czekoladową (czekolada rozpuszczona w kremówce i ubita nazajutrz)</p><p>Wiem tez że bardzo popularna jest masa LeNilki.</p><p>Z blatami jest podobnie, może byc i orzechowy i makowy i kokosowy, ja najczęściej robie zwykłe bez kombinacji do owocowych mas jasne do reszty ciemne chyba,że ktoś zamówi jakoś konkretnie inaczej.</p><p></p><p>Tort to przecież ciasto przełozone kremem wszystko może być, zależy jak kto lubi.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="fantastycznie, post: 1348180, member: 25446"] Nie wiem jak Ci odpowiedzieć na to pytanie bo robie takie masy jak sobie ktoś zamówi, czasami podpowiadam klientom np. lepiej z masą budyniową bo smietana szybciej popłynie (w upale na działce) albo że juz nie ma sezonowych owoców i tylko mrożone czy z puszki ale trzymam sie wytycznych zamawiającego. Najczęściej jednak robie zwykłą bitą śmietanę, masę budyniową z brzoskwiniami albo masę czekoladową (czekolada rozpuszczona w kremówce i ubita nazajutrz) Wiem tez że bardzo popularna jest masa LeNilki. Z blatami jest podobnie, może byc i orzechowy i makowy i kokosowy, ja najczęściej robie zwykłe bez kombinacji do owocowych mas jasne do reszty ciemne chyba,że ktoś zamówi jakoś konkretnie inaczej. Tort to przecież ciasto przełozone kremem wszystko może być, zależy jak kto lubi. [/QUOTE]
Wprowadź cytat...
Weryfikacja
Odpowiedz
Strona główna
Fora
Przepisy
Słodkości
Masy i kremy, nie tylko do tortów
Masa cukrowa do dekoracji tortów i nie tylko - reaktywacja
Top
Bottom