Strona główna
Fora
Nowe posty
Przeszukaj fora
Co nowego?
Nowe posty
Nowe komentarze profilowe
Ostatnia aktywność
Użytkownicy
Zarejestrowani użytkownicy
Aktualnie online
Nowe komentarze do profilów
Szukaj komentarzy do profilów
Logowanie
Rejestracja
Szukaj
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Nowe posty
Przeszukaj fora
Menu
Aplikacja forum
Instaluj
Odpowiedź w wątku
Strona główna
Fora
Przepisy
Słodkości
Masy i kremy, nie tylko do tortów
Masa cukrowa do dekoracji tortów i nie tylko - reaktywacja
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Twoja przeglądarka jest nieaktualna i może wyświetlać tę stronę nieprawidłowo.
Powinieneś zaktualizować ją lub skorzystać z
alternatywnej przeglądarki
.
Wiadomość
<blockquote data-quote="goia87" data-source="post: 1355011" data-attributes="member: 34731"><p>Dziewczyny powiedzcie czy wy obkladacie torty samorobka czy kupiona masa cukrowa? bo moja samorobka zawsze wychodzi prawie jak kamyk a jezeli dam za malo pudru to wszystko sie klei, a jak dodam tak zeby sie nie kleila to potem wszystkie moje miesnie u rak to czuja czy tak musi byc? czy istnieje jakis przepis na takie mieciutkie masy latwie do zagniatania i walkowania??</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="goia87, post: 1355011, member: 34731"] Dziewczyny powiedzcie czy wy obkladacie torty samorobka czy kupiona masa cukrowa? bo moja samorobka zawsze wychodzi prawie jak kamyk a jezeli dam za malo pudru to wszystko sie klei, a jak dodam tak zeby sie nie kleila to potem wszystkie moje miesnie u rak to czuja czy tak musi byc? czy istnieje jakis przepis na takie mieciutkie masy latwie do zagniatania i walkowania?? [/QUOTE]
Wprowadź cytat...
Weryfikacja
Odpowiedz
Strona główna
Fora
Przepisy
Słodkości
Masy i kremy, nie tylko do tortów
Masa cukrowa do dekoracji tortów i nie tylko - reaktywacja
Top
Bottom