Strona główna
Fora
Nowe posty
Przeszukaj fora
Co nowego?
Nowe posty
Nowe komentarze profilowe
Ostatnia aktywność
Użytkownicy
Zarejestrowani użytkownicy
Aktualnie online
Nowe komentarze do profilów
Szukaj komentarzy do profilów
Logowanie
Rejestracja
Szukaj
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Nowe posty
Przeszukaj fora
Menu
Aplikacja forum
Instaluj
Odpowiedź w wątku
Strona główna
Fora
Przepisy
Słodkości
Masy i kremy, nie tylko do tortów
Masa cukrowa do dekoracji tortów i nie tylko - reaktywacja
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Twoja przeglądarka jest nieaktualna i może wyświetlać tę stronę nieprawidłowo.
Powinieneś zaktualizować ją lub skorzystać z
alternatywnej przeglądarki
.
Wiadomość
<blockquote data-quote="AGA2312" data-source="post: 1364078" data-attributes="member: 32892"><p><strong>assiula,busia,</strong></p><p></p><p>dziękuję za odpowiedź,mój ostatni tort był robiony rano-biszkopt przekładany śmietaną,na to masa maślana.Poszedł do lodówki na jakieś 6 godz,</p><p>był wysoki,równiutki.Jak obłożyłam go masą cukrową też był ok,ale po nocy w zimnym pomieszczeniu zrobił się jak beczułka.Bałam się włożyć go do lodówki</p><p>z masą cukrową aby się nie zrobił brzydki,miałam raz taką wpadkę że po nocy w lodówce pojawiła się tak jakby rosa,przebarwienia.</p><p></p><p>Miałam też zastrzeżenia do śmietany,zawsze kupuję 30 z mlekowity,teraz po otwarciu połowa to było tak jakby mleko a druga połowa to tłusta klucha.</p><p>Nawet się połączyła,nie było grudek ale miałam wrażenie jakby była strasznie tłusta,tak jakby dodał jeszcze masła.Myślę że to jednorazowy </p><p>wybryk tej firmy.</p><p></p><p>Jakie macie sprawdzone przepisy na biszkopt,mój nie zawsze wychodzi.O kakaowym i orzechowym to mogę pomarzyć,jeszcze nigdy mi nie wyszedł.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="AGA2312, post: 1364078, member: 32892"] [B]assiula,busia,[/B] dziękuję za odpowiedź,mój ostatni tort był robiony rano-biszkopt przekładany śmietaną,na to masa maślana.Poszedł do lodówki na jakieś 6 godz, był wysoki,równiutki.Jak obłożyłam go masą cukrową też był ok,ale po nocy w zimnym pomieszczeniu zrobił się jak beczułka.Bałam się włożyć go do lodówki z masą cukrową aby się nie zrobił brzydki,miałam raz taką wpadkę że po nocy w lodówce pojawiła się tak jakby rosa,przebarwienia. Miałam też zastrzeżenia do śmietany,zawsze kupuję 30 z mlekowity,teraz po otwarciu połowa to było tak jakby mleko a druga połowa to tłusta klucha. Nawet się połączyła,nie było grudek ale miałam wrażenie jakby była strasznie tłusta,tak jakby dodał jeszcze masła.Myślę że to jednorazowy wybryk tej firmy. Jakie macie sprawdzone przepisy na biszkopt,mój nie zawsze wychodzi.O kakaowym i orzechowym to mogę pomarzyć,jeszcze nigdy mi nie wyszedł. [/QUOTE]
Wprowadź cytat...
Weryfikacja
Odpowiedz
Strona główna
Fora
Przepisy
Słodkości
Masy i kremy, nie tylko do tortów
Masa cukrowa do dekoracji tortów i nie tylko - reaktywacja
Top
Bottom