Strona główna
Fora
Nowe posty
Przeszukaj fora
Co nowego?
Nowe posty
Nowe komentarze profilowe
Ostatnia aktywność
Użytkownicy
Zarejestrowani użytkownicy
Aktualnie online
Nowe komentarze do profilów
Szukaj komentarzy do profilów
Logowanie
Rejestracja
Szukaj
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Nowe posty
Przeszukaj fora
Menu
Aplikacja forum
Instaluj
Odpowiedź w wątku
Strona główna
Fora
Przepisy
Słodkości
Masy i kremy, nie tylko do tortów
Masa cukrowa do dekoracji tortów i nie tylko - reaktywacja
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Twoja przeglądarka jest nieaktualna i może wyświetlać tę stronę nieprawidłowo.
Powinieneś zaktualizować ją lub skorzystać z
alternatywnej przeglądarki
.
Wiadomość
<blockquote data-quote="AGA2312" data-source="post: 1364166" data-attributes="member: 32892"><p><strong>Busia</strong>,</p><p>bardzo dziękuję.</p><p></p><p>ostatnimi czasy robię właśnie biszkopt rzucany-najlepszy przepis na jaki do tej pory trafiłam,dobry do tortów. </p><p>muszę wypróbować kakaowy,jak biały mi wychodzi to z tym nie powinno być problemów.</p><p>Do tej pory biszkoptem który ładny mi wychodził był z mąką krupczatką-najlepszy do Królewca,ale do tortu się nie nadaje.</p><p></p><p></p><p>U mnie to problem z wypiekiem czegokolwiek powstał jak rok temu robiłam kuchnie,nowe meble i oczywiście sprzęt.Za nic nie mogę wyczuć piekarnika,mam wrażenie że ciasta są niedopieczone a jak zwiększę temperaturę to spieka się dół i góra a w środku jest wilgotny.Całe szczęście że nie wyrzuciłam poprzedniej kuchenki,ulokuje ją w garderobie-rodzinka będzie pachnieć jakby pracowała w cukierni,trudno.</p><p></p><p>Jeszcze jedno pytanie,jak przekrawacie biszkopty że macie je takie równe,u mnie to każde kółko ma inny wymiar-a tak się staram (nitka nie zdała egzaminu).</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="AGA2312, post: 1364166, member: 32892"] [B]Busia[/B], bardzo dziękuję. ostatnimi czasy robię właśnie biszkopt rzucany-najlepszy przepis na jaki do tej pory trafiłam,dobry do tortów. muszę wypróbować kakaowy,jak biały mi wychodzi to z tym nie powinno być problemów. Do tej pory biszkoptem który ładny mi wychodził był z mąką krupczatką-najlepszy do Królewca,ale do tortu się nie nadaje. U mnie to problem z wypiekiem czegokolwiek powstał jak rok temu robiłam kuchnie,nowe meble i oczywiście sprzęt.Za nic nie mogę wyczuć piekarnika,mam wrażenie że ciasta są niedopieczone a jak zwiększę temperaturę to spieka się dół i góra a w środku jest wilgotny.Całe szczęście że nie wyrzuciłam poprzedniej kuchenki,ulokuje ją w garderobie-rodzinka będzie pachnieć jakby pracowała w cukierni,trudno. Jeszcze jedno pytanie,jak przekrawacie biszkopty że macie je takie równe,u mnie to każde kółko ma inny wymiar-a tak się staram (nitka nie zdała egzaminu). [/QUOTE]
Wprowadź cytat...
Weryfikacja
Odpowiedz
Strona główna
Fora
Przepisy
Słodkości
Masy i kremy, nie tylko do tortów
Masa cukrowa do dekoracji tortów i nie tylko - reaktywacja
Top
Bottom