Strona główna
Fora
Nowe posty
Przeszukaj fora
Co nowego?
Nowe posty
Nowe komentarze profilowe
Ostatnia aktywność
Użytkownicy
Zarejestrowani użytkownicy
Aktualnie online
Nowe komentarze do profilów
Szukaj komentarzy do profilów
Logowanie
Rejestracja
Szukaj
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Nowe posty
Przeszukaj fora
Menu
Aplikacja forum
Instaluj
Odpowiedź w wątku
Strona główna
Fora
Przepisy
Słodkości
Masy i kremy, nie tylko do tortów
Masa cukrowa do dekoracji tortów i nie tylko - reaktywacja
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Twoja przeglądarka jest nieaktualna i może wyświetlać tę stronę nieprawidłowo.
Powinieneś zaktualizować ją lub skorzystać z
alternatywnej przeglądarki
.
Wiadomość
<blockquote data-quote="elmagra" data-source="post: 1368849" data-attributes="member: 175"><p><strong>devillwoman</strong>, nie dziwię się, że ninjago jest taki popularny. ja mojemu synkowi też niedawno robiłam, oni teraz mają fazę ninjago w przedszkolu tylko tym się bawią... Ale mój przy twoim to zwyczajna tandetka... Mam pytanie - ta figurka to tylko z masy, czy w środku ciasto jest?</p><p></p><p><strong>vanilko</strong>, nie wiem czy już ktoś o to nie pytał, ale jak zrobiłaś tą &quot;trawkę&quot; na torcie z misiami? Czy zwykła praska do czosnku dałaby radę? I jak to wtedy ściągać z tej praski? Myślałam sobie, że trochę wycisnąć, ściąć nożyczkami i przełożyć na tort. Czy tak zadziała? </p><p></p><p>i jeszcze mam pytanie - jak dajecie dodatkowe ozdoby na górę tortu, jak np u <strong>Vanilki </strong>te zielone płatki (to kapusta, tak?) to czy pod spodem tort jest tradycyjnie obleczony cały masą?</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="elmagra, post: 1368849, member: 175"] [B]devillwoman[/B], nie dziwię się, że ninjago jest taki popularny. ja mojemu synkowi też niedawno robiłam, oni teraz mają fazę ninjago w przedszkolu tylko tym się bawią... Ale mój przy twoim to zwyczajna tandetka... Mam pytanie - ta figurka to tylko z masy, czy w środku ciasto jest? [B]vanilko[/B], nie wiem czy już ktoś o to nie pytał, ale jak zrobiłaś tą "trawkę" na torcie z misiami? Czy zwykła praska do czosnku dałaby radę? I jak to wtedy ściągać z tej praski? Myślałam sobie, że trochę wycisnąć, ściąć nożyczkami i przełożyć na tort. Czy tak zadziała? i jeszcze mam pytanie - jak dajecie dodatkowe ozdoby na górę tortu, jak np u [B]Vanilki [/B]te zielone płatki (to kapusta, tak?) to czy pod spodem tort jest tradycyjnie obleczony cały masą? [/QUOTE]
Wprowadź cytat...
Weryfikacja
Odpowiedz
Strona główna
Fora
Przepisy
Słodkości
Masy i kremy, nie tylko do tortów
Masa cukrowa do dekoracji tortów i nie tylko - reaktywacja
Top
Bottom