Strona główna
Fora
Nowe posty
Przeszukaj fora
Co nowego?
Nowe posty
Nowe komentarze profilowe
Ostatnia aktywność
Użytkownicy
Zarejestrowani użytkownicy
Aktualnie online
Nowe komentarze do profilów
Szukaj komentarzy do profilów
Logowanie
Rejestracja
Szukaj
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Nowe posty
Przeszukaj fora
Menu
Aplikacja forum
Instaluj
Odpowiedź w wątku
Strona główna
Fora
Przepisy
Słodkości
Masy i kremy, nie tylko do tortów
Masa cukrowa do dekoracji tortów i nie tylko - reaktywacja
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Twoja przeglądarka jest nieaktualna i może wyświetlać tę stronę nieprawidłowo.
Powinieneś zaktualizować ją lub skorzystać z
alternatywnej przeglądarki
.
Wiadomość
<blockquote data-quote="elmagra" data-source="post: 1369565" data-attributes="member: 175"><p><strong>devillwoman</strong>, a po przekrojeniu tortu, to czy ten twój mus jest widoczny? Tzn czy sie odznacza od reszty masy/tortu? A dlaczego dodajesz bitej śmietany do owoców? Ja myślałam, żeby na białą masę dać ten krwistoczerwony mus jako kontrast. CZy jednak lepiej z bitą?</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="elmagra, post: 1369565, member: 175"] [B]devillwoman[/B], a po przekrojeniu tortu, to czy ten twój mus jest widoczny? Tzn czy sie odznacza od reszty masy/tortu? A dlaczego dodajesz bitej śmietany do owoców? Ja myślałam, żeby na białą masę dać ten krwistoczerwony mus jako kontrast. CZy jednak lepiej z bitą? [/QUOTE]
Wprowadź cytat...
Weryfikacja
Odpowiedz
Strona główna
Fora
Przepisy
Słodkości
Masy i kremy, nie tylko do tortów
Masa cukrowa do dekoracji tortów i nie tylko - reaktywacja
Top
Bottom