Strona główna
Fora
Nowe posty
Przeszukaj fora
Co nowego?
Nowe posty
Nowe komentarze profilowe
Ostatnia aktywność
Użytkownicy
Zarejestrowani użytkownicy
Aktualnie online
Nowe komentarze do profilów
Szukaj komentarzy do profilów
Logowanie
Rejestracja
Szukaj
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Nowe posty
Przeszukaj fora
Menu
Aplikacja forum
Instaluj
Odpowiedź w wątku
Strona główna
Fora
Przepisy
Słodkości
Masy i kremy, nie tylko do tortów
Masa cukrowa do dekoracji tortów i nie tylko - reaktywacja
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Twoja przeglądarka jest nieaktualna i może wyświetlać tę stronę nieprawidłowo.
Powinieneś zaktualizować ją lub skorzystać z
alternatywnej przeglądarki
.
Wiadomość
<blockquote data-quote="SAga" data-source="post: 1373644" data-attributes="member: 39857"><p>Hej dziewczyny , śliczne robicie torty - zazdraszczam Wam perfekcji . Zrobiłam na niedzielę &quot;niby tort &quot; i pokryłam go masą z przepisu Dorotaax , masa wyszła fajna i pyszna . Dodałam kwasku cytrynowego i olejku pomarańczowego .... wydaje mi się , jednak że trochę za dużo </p><p>wgniotłam cukru (była troszke za sucha ), bo straaaasznie ciężko mi się wałkowało . Ale masę włożyłam na kilka sekund do mikrofali i wałkowanie poszło znacznie lepiej . Placki biszkoptów były prostokątne i na 2 bokach /kantach </p><p>masa zaczęła się rozrywać , no ale to b yła tylko próba czy w ogóle sobie poradzę ze zrobieniem masy i pokryciem placka ... myślę następnym razem pójdzie mi lepiej .</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="SAga, post: 1373644, member: 39857"] Hej dziewczyny , śliczne robicie torty - zazdraszczam Wam perfekcji . Zrobiłam na niedzielę "niby tort " i pokryłam go masą z przepisu Dorotaax , masa wyszła fajna i pyszna . Dodałam kwasku cytrynowego i olejku pomarańczowego .... wydaje mi się , jednak że trochę za dużo wgniotłam cukru (była troszke za sucha ), bo straaaasznie ciężko mi się wałkowało . Ale masę włożyłam na kilka sekund do mikrofali i wałkowanie poszło znacznie lepiej . Placki biszkoptów były prostokątne i na 2 bokach /kantach masa zaczęła się rozrywać , no ale to b yła tylko próba czy w ogóle sobie poradzę ze zrobieniem masy i pokryciem placka ... myślę następnym razem pójdzie mi lepiej . [/QUOTE]
Wprowadź cytat...
Weryfikacja
Odpowiedz
Strona główna
Fora
Przepisy
Słodkości
Masy i kremy, nie tylko do tortów
Masa cukrowa do dekoracji tortów i nie tylko - reaktywacja
Top
Bottom