Strona główna
Fora
Nowe posty
Przeszukaj fora
Co nowego?
Nowe posty
Nowe komentarze profilowe
Ostatnia aktywność
Użytkownicy
Zarejestrowani użytkownicy
Aktualnie online
Nowe komentarze do profilów
Szukaj komentarzy do profilów
Logowanie
Rejestracja
Szukaj
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Nowe posty
Przeszukaj fora
Menu
Aplikacja forum
Instaluj
Odpowiedź w wątku
Strona główna
Fora
Przepisy
Słodkości
Masy i kremy, nie tylko do tortów
Masa cukrowa do dekoracji tortów i nie tylko - reaktywacja
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Twoja przeglądarka jest nieaktualna i może wyświetlać tę stronę nieprawidłowo.
Powinieneś zaktualizować ją lub skorzystać z
alternatywnej przeglądarki
.
Wiadomość
<blockquote data-quote="asiulla1984" data-source="post: 1374935" data-attributes="member: 33382"><p>Ola upiekłam biszkopt w okrągłej tortownicy, wycięłam kształt serca przykładając wycięte z kartki (tylko że ja nadaję kształt tortom po przełożeniu już śmietaną, samego biszkopta suchego nie wycinam). Jak już miałam wycięty kształt to od góry ten ostry brzeg właśnie tak pościnałam trochę i później otynkowałam tak na okrągło i wyszło takie fajne serducho bez kantów ale boki od dołu są proste ich nie podcinałam, tylko górę</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="asiulla1984, post: 1374935, member: 33382"] Ola upiekłam biszkopt w okrągłej tortownicy, wycięłam kształt serca przykładając wycięte z kartki (tylko że ja nadaję kształt tortom po przełożeniu już śmietaną, samego biszkopta suchego nie wycinam). Jak już miałam wycięty kształt to od góry ten ostry brzeg właśnie tak pościnałam trochę i później otynkowałam tak na okrągło i wyszło takie fajne serducho bez kantów ale boki od dołu są proste ich nie podcinałam, tylko górę [/QUOTE]
Wprowadź cytat...
Weryfikacja
Odpowiedz
Strona główna
Fora
Przepisy
Słodkości
Masy i kremy, nie tylko do tortów
Masa cukrowa do dekoracji tortów i nie tylko - reaktywacja
Top
Bottom