Strona główna
Fora
Nowe posty
Przeszukaj fora
Co nowego?
Nowe posty
Nowe komentarze profilowe
Ostatnia aktywność
Użytkownicy
Zarejestrowani użytkownicy
Aktualnie online
Nowe komentarze do profilów
Szukaj komentarzy do profilów
Logowanie
Rejestracja
Szukaj
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Nowe posty
Przeszukaj fora
Menu
Aplikacja forum
Instaluj
Odpowiedź w wątku
Strona główna
Fora
Przepisy
Słodkości
Masy i kremy, nie tylko do tortów
Masa cukrowa do dekoracji tortów i nie tylko - reaktywacja
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Twoja przeglądarka jest nieaktualna i może wyświetlać tę stronę nieprawidłowo.
Powinieneś zaktualizować ją lub skorzystać z
alternatywnej przeglądarki
.
Wiadomość
<blockquote data-quote="marioletta" data-source="post: 1376718" data-attributes="member: 39620"><p><strong>ola_wroclaw</strong> znalazłam taki skład masy marcepanowej, </p><p></p><p>Składniki: Woda; Cukier; 10% Masa marcepanowa (52% migdały, syrop glukozowy); Syrop glukozowo-fruktozowy; Skrobia modyfikowana; Tłuszcz roślinny; Substancje zagęszczające: Celuloza mikrokrystaliczna, Karboksymetyloceluloza, Guma gellan; Substancja utrzymująca wilgoć: Gliceryna; Naturalny aromat; Sól; Substancja konserwująca: Sorbinian potasu; Regulatory kwasowości: Cytrynian triwapniowy, Kwas cytrynowy; Barwniki: Dwutlenek tytanu, Kurkumina, Beta-karoten; Emulgator: Polisorbat 60. Produkt zawiera orzechy.</p><p></p><p></p><p>jakbyś spróbowała budyniowej masy - są budynie wegańskie sojowe, mleka sojowe ryżowe .... musiałabyś zobaczyć jak z konsystencją ...</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="marioletta, post: 1376718, member: 39620"] [B]ola_wroclaw[/B] znalazłam taki skład masy marcepanowej, Składniki: Woda; Cukier; 10% Masa marcepanowa (52% migdały, syrop glukozowy); Syrop glukozowo-fruktozowy; Skrobia modyfikowana; Tłuszcz roślinny; Substancje zagęszczające: Celuloza mikrokrystaliczna, Karboksymetyloceluloza, Guma gellan; Substancja utrzymująca wilgoć: Gliceryna; Naturalny aromat; Sól; Substancja konserwująca: Sorbinian potasu; Regulatory kwasowości: Cytrynian triwapniowy, Kwas cytrynowy; Barwniki: Dwutlenek tytanu, Kurkumina, Beta-karoten; Emulgator: Polisorbat 60. Produkt zawiera orzechy. jakbyś spróbowała budyniowej masy - są budynie wegańskie sojowe, mleka sojowe ryżowe .... musiałabyś zobaczyć jak z konsystencją ... [/QUOTE]
Wprowadź cytat...
Weryfikacja
Odpowiedz
Strona główna
Fora
Przepisy
Słodkości
Masy i kremy, nie tylko do tortów
Masa cukrowa do dekoracji tortów i nie tylko - reaktywacja
Top
Bottom