Strona główna
Fora
Nowe posty
Przeszukaj fora
Co nowego?
Nowe posty
Nowe komentarze profilowe
Ostatnia aktywność
Użytkownicy
Zarejestrowani użytkownicy
Aktualnie online
Nowe komentarze do profilów
Szukaj komentarzy do profilów
Logowanie
Rejestracja
Szukaj
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Nowe posty
Przeszukaj fora
Menu
Aplikacja forum
Instaluj
Odpowiedź w wątku
Strona główna
Fora
Przepisy
Słodkości
Masy i kremy, nie tylko do tortów
Masa cukrowa do dekoracji tortów i nie tylko - reaktywacja
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Twoja przeglądarka jest nieaktualna i może wyświetlać tę stronę nieprawidłowo.
Powinieneś zaktualizować ją lub skorzystać z
alternatywnej przeglądarki
.
Wiadomość
<blockquote data-quote="Nela_" data-source="post: 1383300" data-attributes="member: 23005"><p>Mam do was pytanie, nibyrzecz dziecinnie prosta, a jednak. Chodzi mo o barwienie masy - wszystko jest ok dopóki nie barwię jej na czarno (mimo znacznych ilości barwnika wychodzi szara)... Może to wina producenta? </p><p>I druga sprawa - jak wbijacie/mocujecie duże stojące na torcie elementy - chodzi mi np. o wycięty i wysuszony księżyc...</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Nela_, post: 1383300, member: 23005"] Mam do was pytanie, nibyrzecz dziecinnie prosta, a jednak. Chodzi mo o barwienie masy - wszystko jest ok dopóki nie barwię jej na czarno (mimo znacznych ilości barwnika wychodzi szara)... Może to wina producenta? I druga sprawa - jak wbijacie/mocujecie duże stojące na torcie elementy - chodzi mi np. o wycięty i wysuszony księżyc... [/QUOTE]
Wprowadź cytat...
Weryfikacja
Odpowiedz
Strona główna
Fora
Przepisy
Słodkości
Masy i kremy, nie tylko do tortów
Masa cukrowa do dekoracji tortów i nie tylko - reaktywacja
Top
Bottom