Strona główna
Fora
Nowe posty
Przeszukaj fora
Co nowego?
Nowe posty
Nowe komentarze profilowe
Ostatnia aktywność
Użytkownicy
Zarejestrowani użytkownicy
Aktualnie online
Nowe komentarze do profilów
Szukaj komentarzy do profilów
Logowanie
Rejestracja
Szukaj
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Nowe posty
Przeszukaj fora
Menu
Aplikacja forum
Instaluj
Odpowiedź w wątku
Strona główna
Fora
Przepisy
Słodkości
Masy i kremy, nie tylko do tortów
Masa cukrowa do dekoracji tortów i nie tylko - reaktywacja
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Twoja przeglądarka jest nieaktualna i może wyświetlać tę stronę nieprawidłowo.
Powinieneś zaktualizować ją lub skorzystać z
alternatywnej przeglądarki
.
Wiadomość
<blockquote data-quote="elmagra" data-source="post: 1385597" data-attributes="member: 175"><p><strong>joanis</strong>, dwa razy podałaś glukozę, domyślam się, że jedna z nich to miała być gliceryna. No i tu mi się nasuwa pytanie. Latem kupiłam małą buteleczkę gliceryny w aptece, bo synek chciał zrobić płyn do puszczania baniek (ktoś mu poweidział, że się dodaje gliceryny, a płyn i tak nie wyszedł hahaha), no i została mi ta buteleczka prawie cała. Tylko czy ta gliceryna jest jadalna? Niby kupiona w aptece, ale ja nie wiem. No i czemu niektóre przepisy w ogóle nie dodają gliceryny. A ty tej Planty to całkiem sporo dodajesz? Co ona sprawia? Że masa jest bardziej plastyczna? </p><p></p><p>A co do packi, to można by taką budowlaną kupić, ale np okleić papierem do pieczenia, żeby było przydatne do żywności?</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="elmagra, post: 1385597, member: 175"] [B]joanis[/B], dwa razy podałaś glukozę, domyślam się, że jedna z nich to miała być gliceryna. No i tu mi się nasuwa pytanie. Latem kupiłam małą buteleczkę gliceryny w aptece, bo synek chciał zrobić płyn do puszczania baniek (ktoś mu poweidział, że się dodaje gliceryny, a płyn i tak nie wyszedł hahaha), no i została mi ta buteleczka prawie cała. Tylko czy ta gliceryna jest jadalna? Niby kupiona w aptece, ale ja nie wiem. No i czemu niektóre przepisy w ogóle nie dodają gliceryny. A ty tej Planty to całkiem sporo dodajesz? Co ona sprawia? Że masa jest bardziej plastyczna? A co do packi, to można by taką budowlaną kupić, ale np okleić papierem do pieczenia, żeby było przydatne do żywności? [/QUOTE]
Wprowadź cytat...
Weryfikacja
Odpowiedz
Strona główna
Fora
Przepisy
Słodkości
Masy i kremy, nie tylko do tortów
Masa cukrowa do dekoracji tortów i nie tylko - reaktywacja
Top
Bottom