Strona główna
Fora
Nowe posty
Przeszukaj fora
Co nowego?
Nowe posty
Nowe komentarze profilowe
Ostatnia aktywność
Użytkownicy
Zarejestrowani użytkownicy
Aktualnie online
Nowe komentarze do profilów
Szukaj komentarzy do profilów
Logowanie
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Nowe posty
Przeszukaj fora
Menu
Aplikacja forum
Instaluj
Odpowiedź w wątku
Strona główna
Fora
Przepisy
Słodkości
Masy i kremy, nie tylko do tortów
Masa cukrowa do dekoracji tortów i nie tylko - reaktywacja
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Twoja przeglądarka jest nieaktualna i może wyświetlać tę stronę nieprawidłowo.
Powinieneś zaktualizować ją lub skorzystać z
alternatywnej przeglądarki
.
Wiadomość
<blockquote data-quote="Hajastan" data-source="post: 1386519" data-attributes="member: 38122"><p><strong>elmagra</strong> torcik superowy,z tego co mi się wydaje to asiulla ma takie same literki (bo to chyba te fioletowe?) i zobacz jak po kilkudziesięciu użyciach super jej wychodzą i już pewnie się przyzwyczaiła.</p><p></p><p><strong>asiulla</strong> ty to wogle jesteś<strong> the best </strong>!!!!! ty już powinnaś szkolenia prowadzić i trzepać kaskę, </p><p></p><p>ostatnio weszłam na stronę jednej cukierni i w galerii widziałam tort który był dla jakiejś firmy,był olbrzymi, prostokątny i śmietanowy, a na środku logo z masy lukrowej, może wiecie jak oni to robią, że im nie płynie? może logo było dobrze wyschnięte? wogóle ta cukiernia ma sporo takich mieszanych tortów, ale nie będe wstawiać linka bo to chyba nie zgodne z regulaminem?, albo był taki,że góra jest z masy lukrowej a boki ozdobione bitą śmietaną</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Hajastan, post: 1386519, member: 38122"] [B]elmagra[/B] torcik superowy,z tego co mi się wydaje to asiulla ma takie same literki (bo to chyba te fioletowe?) i zobacz jak po kilkudziesięciu użyciach super jej wychodzą i już pewnie się przyzwyczaiła. [B]asiulla[/B] ty to wogle jesteś[B] the best [/B]!!!!! ty już powinnaś szkolenia prowadzić i trzepać kaskę, ostatnio weszłam na stronę jednej cukierni i w galerii widziałam tort który był dla jakiejś firmy,był olbrzymi, prostokątny i śmietanowy, a na środku logo z masy lukrowej, może wiecie jak oni to robią, że im nie płynie? może logo było dobrze wyschnięte? wogóle ta cukiernia ma sporo takich mieszanych tortów, ale nie będe wstawiać linka bo to chyba nie zgodne z regulaminem?, albo był taki,że góra jest z masy lukrowej a boki ozdobione bitą śmietaną [/QUOTE]
Wprowadź cytat...
Weryfikacja
Odpowiedz
Strona główna
Fora
Przepisy
Słodkości
Masy i kremy, nie tylko do tortów
Masa cukrowa do dekoracji tortów i nie tylko - reaktywacja
Bottom