Strona główna
Fora
Nowe posty
Przeszukaj fora
Co nowego?
Nowe posty
Nowe komentarze profilowe
Ostatnia aktywność
Użytkownicy
Zarejestrowani użytkownicy
Aktualnie online
Nowe komentarze do profilów
Szukaj komentarzy do profilów
Logowanie
Rejestracja
Szukaj
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Nowe posty
Przeszukaj fora
Menu
Aplikacja forum
Instaluj
Odpowiedź w wątku
Strona główna
Fora
Przepisy
Słodkości
Masy i kremy, nie tylko do tortów
Masa cukrowa do dekoracji tortów i nie tylko - reaktywacja
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Twoja przeglądarka jest nieaktualna i może wyświetlać tę stronę nieprawidłowo.
Powinieneś zaktualizować ją lub skorzystać z
alternatywnej przeglądarki
.
Wiadomość
<blockquote data-quote="ola_wroclaw" data-source="post: 1401556" data-attributes="member: 39859"><p>ja robiłam masę czekoladową z mascarpone i wychodzi git.</p><p>Czekoladę rozpuść w śmietance i schłodź porządnie (dobę byłoby super). później ubij i dodaj pod koniec lekko roztrzepany serem i znów lekko ubić. Pycha. Trzeba uważać, żeby nie &quot;przebić&quot;, bo ma jeszcze większe tendencje niż &quot;czysta bitra śmietana&quot;</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="ola_wroclaw, post: 1401556, member: 39859"] ja robiłam masę czekoladową z mascarpone i wychodzi git. Czekoladę rozpuść w śmietance i schłodź porządnie (dobę byłoby super). później ubij i dodaj pod koniec lekko roztrzepany serem i znów lekko ubić. Pycha. Trzeba uważać, żeby nie "przebić", bo ma jeszcze większe tendencje niż "czysta bitra śmietana" [/QUOTE]
Wprowadź cytat...
Weryfikacja
Odpowiedz
Strona główna
Fora
Przepisy
Słodkości
Masy i kremy, nie tylko do tortów
Masa cukrowa do dekoracji tortów i nie tylko - reaktywacja
Top
Bottom