Strona główna
Fora
Nowe posty
Przeszukaj fora
Co nowego?
Nowe posty
Nowe komentarze profilowe
Ostatnia aktywność
Użytkownicy
Zarejestrowani użytkownicy
Aktualnie online
Nowe komentarze do profilów
Szukaj komentarzy do profilów
Logowanie
Rejestracja
Szukaj
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Nowe posty
Przeszukaj fora
Menu
Aplikacja forum
Instaluj
Odpowiedź w wątku
Strona główna
Fora
Przepisy
Słodkości
Masy i kremy, nie tylko do tortów
Masa cukrowa do dekoracji tortów i nie tylko - reaktywacja
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Twoja przeglądarka jest nieaktualna i może wyświetlać tę stronę nieprawidłowo.
Powinieneś zaktualizować ją lub skorzystać z
alternatywnej przeglądarki
.
Wiadomość
<blockquote data-quote="ola_wroclaw" data-source="post: 1402320" data-attributes="member: 39859"><p>[quote name='faraula' date='19 Feb 2013, 00:11 ' post='1402292']</p><p>ola_wroclaw</p><p></p><p>korzystalas z tego przepisu - <a href="https://www.youtube.com/watch?v=Ky1-bXpyxpo" target="_blank">https://www.youtube.com/watch?v=Ky1-bXpyxpo</a> ?</p><p>Ja nie daje gliceryny ani glukozy, zamiast niej troche miodu.</p><p></p><p>Dzięki za tak wyczerpującą odpowiedź i wszystko jest ok, prócz faktu, że weganie nie jedzą miodu??!!</p><p>Ale generalnie na pewno spróbuję tej wersji. Ja robiłam tak jak z przepisu na normalną masę cukrową, tylko że agar agar inaczej zachowuje się niż żelatyna.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="ola_wroclaw, post: 1402320, member: 39859"] [quote name='faraula' date='19 Feb 2013, 00:11 ' post='1402292'] ola_wroclaw korzystalas z tego przepisu - [URL="https://www.youtube.com/watch?v=Ky1-bXpyxpo"]https://www.youtube.com/watch?v=Ky1-bXpyxpo[/URL] ? Ja nie daje gliceryny ani glukozy, zamiast niej troche miodu. Dzięki za tak wyczerpującą odpowiedź i wszystko jest ok, prócz faktu, że weganie nie jedzą miodu??!! Ale generalnie na pewno spróbuję tej wersji. Ja robiłam tak jak z przepisu na normalną masę cukrową, tylko że agar agar inaczej zachowuje się niż żelatyna. [/QUOTE]
Wprowadź cytat...
Weryfikacja
Odpowiedz
Strona główna
Fora
Przepisy
Słodkości
Masy i kremy, nie tylko do tortów
Masa cukrowa do dekoracji tortów i nie tylko - reaktywacja
Top
Bottom