Strona główna
Fora
Nowe posty
Przeszukaj fora
Co nowego?
Nowe posty
Nowe komentarze profilowe
Ostatnia aktywność
Użytkownicy
Zarejestrowani użytkownicy
Aktualnie online
Nowe komentarze do profilów
Szukaj komentarzy do profilów
Logowanie
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Nowe posty
Przeszukaj fora
Menu
Aplikacja forum
Instaluj
Odpowiedź w wątku
Strona główna
Fora
Przepisy
Słodkości
Masy i kremy, nie tylko do tortów
Masa cukrowa do dekoracji tortów i nie tylko - reaktywacja
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Twoja przeglądarka jest nieaktualna i może wyświetlać tę stronę nieprawidłowo.
Powinieneś zaktualizować ją lub skorzystać z
alternatywnej przeglądarki
.
Wiadomość
<blockquote data-quote="ola_wroclaw" data-source="post: 1409276" data-attributes="member: 39859"><p>kurczę, terazz miałam zapytanie tak konkretnie opisane, że ja bym w życiu tak nie potrafiła, a co dopiero laik, który zamawia tort. Sama nie wiem. </p><p></p><p>Opis tortu:</p><p></p><p> tort w stylu torebka &quot;monster high&quot;</p><p> ciasto biszkopt czekoladowy nasączany</p><p> krem śmietanowy o smaku truskawka i/lub malina (najmocniej różowy jak się da), może jakieś wiórki kokosowe lub inny &quot;chrupiący&quot; dodatek np. płatki toffi</p><p> masa cukrowa</p><p> malutka torebka czarny mat, głęboko pikowana, kształt lekki trapez, subtelna rączka torebki łańcuszek z kulek w kolorze srebrna perła, jakieś symboliczne zapięcie</p><p> skrzyżowania pikowania wypełnione kulkami w kolorze srebrnym</p><p> w jednym z narożników logo monster high czyli biała czaszka z różową kokardą (kokarda 3D, wiązana) - można czaszkę nałożyć przed pikowaniem a pikowanie dociągnąć tylko do brzegów czaszki</p><p> wokół torebki falbanka z mocno różowej masy cukrowej perłowej, można zrobić tą falbankę ażurową np. wycinając w niej drobne kółeczka</p><p> dedykacja: na metce (przyczepionej do rączki torebki) wykonanej z plastra masy cukrowej w kolorze białym perłowym</p><p> całość opruszona srebrnym brokatem</p><p></p><p></p><p>Tekst na dedykację wykonany nowoczesną czcionką:</p><p></p><p>DELFINA Fashion</p><p></p><p>TOP 10 </p><p></p><p> </p><p></p><p>Tort malutki na 5 dzieci (ok. 1,5kg)</p><p></p><p> </p><p></p><p>Proszę o potwierdzenie przyjęcia zamówienia oraz orientacyjną cenę.&#092;</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="ola_wroclaw, post: 1409276, member: 39859"] kurczę, terazz miałam zapytanie tak konkretnie opisane, że ja bym w życiu tak nie potrafiła, a co dopiero laik, który zamawia tort. Sama nie wiem. Opis tortu: tort w stylu torebka "monster high" ciasto biszkopt czekoladowy nasączany krem śmietanowy o smaku truskawka i/lub malina (najmocniej różowy jak się da), może jakieś wiórki kokosowe lub inny "chrupiący" dodatek np. płatki toffi masa cukrowa malutka torebka czarny mat, głęboko pikowana, kształt lekki trapez, subtelna rączka torebki łańcuszek z kulek w kolorze srebrna perła, jakieś symboliczne zapięcie skrzyżowania pikowania wypełnione kulkami w kolorze srebrnym w jednym z narożników logo monster high czyli biała czaszka z różową kokardą (kokarda 3D, wiązana) - można czaszkę nałożyć przed pikowaniem a pikowanie dociągnąć tylko do brzegów czaszki wokół torebki falbanka z mocno różowej masy cukrowej perłowej, można zrobić tą falbankę ażurową np. wycinając w niej drobne kółeczka dedykacja: na metce (przyczepionej do rączki torebki) wykonanej z plastra masy cukrowej w kolorze białym perłowym całość opruszona srebrnym brokatem Tekst na dedykację wykonany nowoczesną czcionką: DELFINA Fashion TOP 10 Tort malutki na 5 dzieci (ok. 1,5kg) Proszę o potwierdzenie przyjęcia zamówienia oraz orientacyjną cenę.\ [/QUOTE]
Wprowadź cytat...
Weryfikacja
Odpowiedz
Strona główna
Fora
Przepisy
Słodkości
Masy i kremy, nie tylko do tortów
Masa cukrowa do dekoracji tortów i nie tylko - reaktywacja
Bottom