Strona główna
Fora
Nowe posty
Przeszukaj fora
Co nowego?
Nowe posty
Nowe komentarze profilowe
Ostatnia aktywność
Użytkownicy
Zarejestrowani użytkownicy
Aktualnie online
Nowe komentarze do profilów
Szukaj komentarzy do profilów
Logowanie
Rejestracja
Szukaj
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Nowe posty
Przeszukaj fora
Menu
Aplikacja forum
Instaluj
Odpowiedź w wątku
Strona główna
Fora
Przepisy
Słodkości
Masy i kremy, nie tylko do tortów
Masa cukrowa do dekoracji tortów i nie tylko - reaktywacja
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Twoja przeglądarka jest nieaktualna i może wyświetlać tę stronę nieprawidłowo.
Powinieneś zaktualizować ją lub skorzystać z
alternatywnej przeglądarki
.
Wiadomość
<blockquote data-quote="aneta1111" data-source="post: 1409612" data-attributes="member: 37143"><p>Dziewczyny POMOCY!!!!</p><p>Robię masę cukrową i jestem tak słaba (jakiś wirus...infekcja), że nie dałam rady wyrobić masy. A już miałam dopracowaną taką jak Vanilka....Problem polega na tym, że w masie są &quot;grudki&quot; masy żelatynowej ( w życiu nie byłam taka słaba!!! szok). Mam pytanie cz mogę ją jakoś uratować. Mąż wraca z trasy to będą zdrowe ręce. Mam plan wstawić ją do mikrofali, nawet w mniejszych porcjach i &quot;ratować&quot; ugniataniem.</p><p></p><p><strong>Doradźcie proszę. Czy od razu kosz i zabierać się za drugą?(bardzo nie lubie wyrzucać jedzenia). Tort w prezencie i dodatkowe koszty...</strong></p><p><strong></strong></p><p>Co do literek (wcześniej ktoś pytał)...wszystkie się przydają. Ja mam bzika na ich punkcie (a jeszcze na nie nie zarobiłam )</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="aneta1111, post: 1409612, member: 37143"] Dziewczyny POMOCY!!!! Robię masę cukrową i jestem tak słaba (jakiś wirus...infekcja), że nie dałam rady wyrobić masy. A już miałam dopracowaną taką jak Vanilka....Problem polega na tym, że w masie są "grudki" masy żelatynowej ( w życiu nie byłam taka słaba!!! szok). Mam pytanie cz mogę ją jakoś uratować. Mąż wraca z trasy to będą zdrowe ręce. Mam plan wstawić ją do mikrofali, nawet w mniejszych porcjach i "ratować" ugniataniem. [B]Doradźcie proszę. Czy od razu kosz i zabierać się za drugą?(bardzo nie lubie wyrzucać jedzenia). Tort w prezencie i dodatkowe koszty... [/B] Co do literek (wcześniej ktoś pytał)...wszystkie się przydają. Ja mam bzika na ich punkcie (a jeszcze na nie nie zarobiłam ) [/QUOTE]
Wprowadź cytat...
Weryfikacja
Odpowiedz
Strona główna
Fora
Przepisy
Słodkości
Masy i kremy, nie tylko do tortów
Masa cukrowa do dekoracji tortów i nie tylko - reaktywacja
Top
Bottom