Strona główna
Fora
Nowe posty
Przeszukaj fora
Co nowego?
Nowe posty
Nowe komentarze profilowe
Ostatnia aktywność
Użytkownicy
Zarejestrowani użytkownicy
Aktualnie online
Nowe komentarze do profilów
Szukaj komentarzy do profilów
Logowanie
Rejestracja
Szukaj
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Nowe posty
Przeszukaj fora
Menu
Aplikacja forum
Instaluj
Odpowiedź w wątku
Strona główna
Fora
Przepisy
Słodkości
Masy i kremy, nie tylko do tortów
Masa cukrowa do dekoracji tortów i nie tylko - reaktywacja
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Twoja przeglądarka jest nieaktualna i może wyświetlać tę stronę nieprawidłowo.
Powinieneś zaktualizować ją lub skorzystać z
alternatywnej przeglądarki
.
Wiadomość
<blockquote data-quote="o.laz" data-source="post: 1412353" data-attributes="member: 40499"><p>Dziewczyny, chcę zrobić czarną masę z użyciem kolorowych resztek. Niestety te resztki to w większości były robione złym sposobem i z grubego cukru (diamant w papierowych torebkach) no i się kruszą, są do niczego, ale szkoda mi wyrzucać tym bardziej że jest w nich mnóstwo barwników. </p><p></p><p>Mam taki pomysł: zrobić mieszankę żelatynowo-glukozową z przepisu ale zamiast cukru dodać do niej pokruszone resztki plus czarny barwnik oczywiście.</p><p></p><p>Myślicie że ma to szansę powodzenia???</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="o.laz, post: 1412353, member: 40499"] Dziewczyny, chcę zrobić czarną masę z użyciem kolorowych resztek. Niestety te resztki to w większości były robione złym sposobem i z grubego cukru (diamant w papierowych torebkach) no i się kruszą, są do niczego, ale szkoda mi wyrzucać tym bardziej że jest w nich mnóstwo barwników. Mam taki pomysł: zrobić mieszankę żelatynowo-glukozową z przepisu ale zamiast cukru dodać do niej pokruszone resztki plus czarny barwnik oczywiście. Myślicie że ma to szansę powodzenia??? [/QUOTE]
Wprowadź cytat...
Weryfikacja
Odpowiedz
Strona główna
Fora
Przepisy
Słodkości
Masy i kremy, nie tylko do tortów
Masa cukrowa do dekoracji tortów i nie tylko - reaktywacja
Top
Bottom