Strona główna
Fora
Nowe posty
Przeszukaj fora
Co nowego?
Nowe posty
Nowe komentarze profilowe
Ostatnia aktywność
Użytkownicy
Zarejestrowani użytkownicy
Aktualnie online
Nowe komentarze do profilów
Szukaj komentarzy do profilów
Logowanie
Rejestracja
Szukaj
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Nowe posty
Przeszukaj fora
Menu
Aplikacja forum
Instaluj
Odpowiedź w wątku
Strona główna
Fora
Przepisy
Słodkości
Masy i kremy, nie tylko do tortów
Masa cukrowa do dekoracji tortów i nie tylko - reaktywacja
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Twoja przeglądarka jest nieaktualna i może wyświetlać tę stronę nieprawidłowo.
Powinieneś zaktualizować ją lub skorzystać z
alternatywnej przeglądarki
.
Wiadomość
<blockquote data-quote="sylkag66" data-source="post: 1417345" data-attributes="member: 26007"><p>witam. ja piekę przeważnie dwa biszkopty na raz. jeśli tortownice nie są zbyt duże to wkładam jeden obok drugiego, a jeśli tak się nie mieszczą to kładę jeden pod drugim. i ustawiam wtedy tylko temperature troszkę wiekszą. jak pieke jeden to mam temp. 165-170 stopni. jesli jeden pod drugim to prawie 180 no i muszą być troszkę dłużej w piekarniku. grzanie mam ustawione na górę i dół. zaoszczędzam czas no i energię. tym bardziej że dużo piekę. i ciasto na biszkopt też od razu kręcę na dwa torty jeśli są to średnie torty. np z 12 jaj.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="sylkag66, post: 1417345, member: 26007"] witam. ja piekę przeważnie dwa biszkopty na raz. jeśli tortownice nie są zbyt duże to wkładam jeden obok drugiego, a jeśli tak się nie mieszczą to kładę jeden pod drugim. i ustawiam wtedy tylko temperature troszkę wiekszą. jak pieke jeden to mam temp. 165-170 stopni. jesli jeden pod drugim to prawie 180 no i muszą być troszkę dłużej w piekarniku. grzanie mam ustawione na górę i dół. zaoszczędzam czas no i energię. tym bardziej że dużo piekę. i ciasto na biszkopt też od razu kręcę na dwa torty jeśli są to średnie torty. np z 12 jaj. [/QUOTE]
Wprowadź cytat...
Weryfikacja
Odpowiedz
Strona główna
Fora
Przepisy
Słodkości
Masy i kremy, nie tylko do tortów
Masa cukrowa do dekoracji tortów i nie tylko - reaktywacja
Top
Bottom