Strona główna
Fora
Nowe posty
Przeszukaj fora
Co nowego?
Nowe posty
Nowe komentarze profilowe
Ostatnia aktywność
Użytkownicy
Zarejestrowani użytkownicy
Aktualnie online
Nowe komentarze do profilów
Szukaj komentarzy do profilów
Logowanie
Rejestracja
Szukaj
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Nowe posty
Przeszukaj fora
Menu
Aplikacja forum
Instaluj
Odpowiedź w wątku
Strona główna
Fora
Przepisy
Słodkości
Masy i kremy, nie tylko do tortów
Masa cukrowa do dekoracji tortów i nie tylko - reaktywacja
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Twoja przeglądarka jest nieaktualna i może wyświetlać tę stronę nieprawidłowo.
Powinieneś zaktualizować ją lub skorzystać z
alternatywnej przeglądarki
.
Wiadomość
<blockquote data-quote="Justee" data-source="post: 1417487" data-attributes="member: 23439"><p>[quote name='asiulla1984' post='1417455' date='4 Apr 2013, 16:57 ']tą 30% z biedronki z piątnicy i jestem bardzo zadowolona, ja bez żelatyny w życiu bym torta nie zrobiła a już szczególnie latem bo się robi z tego g...no że tak powiem, 2 razy robiłam ze śmietan-fixami bo alergie mieli na żelatynę to źle mi się pracowało z tortem a już jak ma być piętrowy to w ogóle porażka jak dla mnie[/quote</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Justee, post: 1417487, member: 23439"] [quote name='asiulla1984' post='1417455' date='4 Apr 2013, 16:57 ']tą 30% z biedronki z piątnicy i jestem bardzo zadowolona, ja bez żelatyny w życiu bym torta nie zrobiła a już szczególnie latem bo się robi z tego g...no że tak powiem, 2 razy robiłam ze śmietan-fixami bo alergie mieli na żelatynę to źle mi się pracowało z tortem a już jak ma być piętrowy to w ogóle porażka jak dla mnie[/quote [/QUOTE]
Wprowadź cytat...
Weryfikacja
Odpowiedz
Strona główna
Fora
Przepisy
Słodkości
Masy i kremy, nie tylko do tortów
Masa cukrowa do dekoracji tortów i nie tylko - reaktywacja
Top
Bottom