Strona główna
Fora
Nowe posty
Przeszukaj fora
Co nowego?
Nowe posty
Nowe komentarze profilowe
Ostatnia aktywność
Użytkownicy
Zarejestrowani użytkownicy
Aktualnie online
Nowe komentarze do profilów
Szukaj komentarzy do profilów
Logowanie
Rejestracja
Szukaj
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Nowe posty
Przeszukaj fora
Menu
Aplikacja forum
Instaluj
Odpowiedź w wątku
Strona główna
Fora
Przepisy
Słodkości
Masy i kremy, nie tylko do tortów
Masa cukrowa do dekoracji tortów i nie tylko - reaktywacja
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Twoja przeglądarka jest nieaktualna i może wyświetlać tę stronę nieprawidłowo.
Powinieneś zaktualizować ją lub skorzystać z
alternatywnej przeglądarki
.
Wiadomość
<blockquote data-quote="Hajastan" data-source="post: 1428076" data-attributes="member: 38122"><p><strong>Hajastan</strong> ja raz miałam wiaderko guma paste i powiem szczerze że już wolę do normalnej cmc dodawać tak się tamta franca kleiła</p><p>one niby są już takie że nie trzeba nic dawać, także raczej nie ale ja ich nie używam</p><p>a biszkopt kakaowy nigdy ci nie wyrośnie tak jak biały bo robi się cięższe ciasto od kakao, musisz zwiększać porcje na tortownicę</p></blockquote><p></p><p><strong></strong></p><p><strong>asiulla </strong> bardzo dziękuję za odpowiedź, jak kupowałam gum paste to myślałam,że będzie rewelka bo na niej pracuje Cake Boss, ale się pomyliłam, bo mi źle się z nią pracuje, chyba następnym razem jak tą użyje to kupię sobie zwykłą masę i cmc do dodawania. Powiedz proszę, a teraz na jakiej pracujesz? i czy cmc to się z woda rozrabia i wgniata do masy? czy bez wody?</p><p>[/QUOTE]</p>
[QUOTE="Hajastan, post: 1428076, member: 38122"] [B]Hajastan[/B] ja raz miałam wiaderko guma paste i powiem szczerze że już wolę do normalnej cmc dodawać tak się tamta franca kleiła one niby są już takie że nie trzeba nic dawać, także raczej nie ale ja ich nie używam a biszkopt kakaowy nigdy ci nie wyrośnie tak jak biały bo robi się cięższe ciasto od kakao, musisz zwiększać porcje na tortownicę [/quote] [B] asiulla [/B] bardzo dziękuję za odpowiedź, jak kupowałam gum paste to myślałam,że będzie rewelka bo na niej pracuje Cake Boss, ale się pomyliłam, bo mi źle się z nią pracuje, chyba następnym razem jak tą użyje to kupię sobie zwykłą masę i cmc do dodawania. Powiedz proszę, a teraz na jakiej pracujesz? i czy cmc to się z woda rozrabia i wgniata do masy? czy bez wody? [/QUOTE]
Wprowadź cytat...
Weryfikacja
Odpowiedz
Strona główna
Fora
Przepisy
Słodkości
Masy i kremy, nie tylko do tortów
Masa cukrowa do dekoracji tortów i nie tylko - reaktywacja
Top
Bottom