Strona główna
Fora
Nowe posty
Przeszukaj fora
Co nowego?
Nowe posty
Nowe komentarze profilowe
Ostatnia aktywność
Użytkownicy
Zarejestrowani użytkownicy
Aktualnie online
Nowe komentarze do profilów
Szukaj komentarzy do profilów
Logowanie
Rejestracja
Szukaj
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Nowe posty
Przeszukaj fora
Menu
Aplikacja forum
Instaluj
Odpowiedź w wątku
Strona główna
Fora
Przepisy
Słodkości
Masy i kremy, nie tylko do tortów
Masa cukrowa do dekoracji tortów i nie tylko - reaktywacja
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Twoja przeglądarka jest nieaktualna i może wyświetlać tę stronę nieprawidłowo.
Powinieneś zaktualizować ją lub skorzystać z
alternatywnej przeglądarki
.
Wiadomość
<blockquote data-quote="ola_wroclaw" data-source="post: 1435963" data-attributes="member: 39859"><p>Dziewczyny, gdzie kupię termometr kuchenny? Chciałabym zrobić kokardę z czekolady, żeby była twarda (nie mówię o czekoladzie plastycznej!!) i lśniąca. Widziałam fajny sposób ze sztywną folią. Ale zrobiłam na próbę po prostu rozpuszczając czekoladę i później po wyjęciu z lodówki ona zaczęła się topić. Domyślam się, że po prostu po samym podgrzaniu czekolada straciła swoje właściwości??? No zatem- chcę zrobić temperowaną czekoladę, a do tego potrzebuję termometr, gdzie ja to kupię bez zbędnego bujania się po mieście i szukania?</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="ola_wroclaw, post: 1435963, member: 39859"] Dziewczyny, gdzie kupię termometr kuchenny? Chciałabym zrobić kokardę z czekolady, żeby była twarda (nie mówię o czekoladzie plastycznej!!) i lśniąca. Widziałam fajny sposób ze sztywną folią. Ale zrobiłam na próbę po prostu rozpuszczając czekoladę i później po wyjęciu z lodówki ona zaczęła się topić. Domyślam się, że po prostu po samym podgrzaniu czekolada straciła swoje właściwości??? No zatem- chcę zrobić temperowaną czekoladę, a do tego potrzebuję termometr, gdzie ja to kupię bez zbędnego bujania się po mieście i szukania? [/QUOTE]
Wprowadź cytat...
Weryfikacja
Odpowiedz
Strona główna
Fora
Przepisy
Słodkości
Masy i kremy, nie tylko do tortów
Masa cukrowa do dekoracji tortów i nie tylko - reaktywacja
Top
Bottom