Strona główna
Fora
Nowe posty
Przeszukaj fora
Co nowego?
Nowe posty
Nowe komentarze profilowe
Ostatnia aktywność
Użytkownicy
Zarejestrowani użytkownicy
Aktualnie online
Nowe komentarze do profilów
Szukaj komentarzy do profilów
Logowanie
Rejestracja
Szukaj
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Nowe posty
Przeszukaj fora
Menu
Aplikacja forum
Instaluj
Odpowiedź w wątku
Strona główna
Fora
Przepisy
Słodkości
Masy i kremy, nie tylko do tortów
Masa cukrowa do dekoracji tortów i nie tylko - reaktywacja
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Twoja przeglądarka jest nieaktualna i może wyświetlać tę stronę nieprawidłowo.
Powinieneś zaktualizować ją lub skorzystać z
alternatywnej przeglądarki
.
Wiadomość
<blockquote data-quote="elmagra" data-source="post: 1438861" data-attributes="member: 175"><p><strong>Marta</strong>, bez owijania w bawełnę (też kiedyś o to pytałam tutaj, ale nie otrzymałam konkretnej odpowiedzi)- jak chcesz zarobić, to weźmiesz jakieś 50zł za kg. Jeśli natomiast robisz to w ramach przysługi, bo nie zajmujesz się tortami zawodowo, to weźmiesz mniej. Ja za taki jak na ostatnim zdjęciu (gdybym go komuś rozliczała) wzięłabym za produkty ok 40zł i w zależności od dobrej woli odbierającego 30-40zł za fatygę. (wiem, wiem, że to mało, ale nie robię tortów zarobkowo, tylko jako hobby) Podaję ci teraz liczby niedokładne, bo nie chce mi się liczyć za ile były truskawki, galaretka czy serek mascarpone. No i pewnie ten torcik waży 2.2kg jak większość moich tortów o tych rozmiarach.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="elmagra, post: 1438861, member: 175"] [B]Marta[/B], bez owijania w bawełnę (też kiedyś o to pytałam tutaj, ale nie otrzymałam konkretnej odpowiedzi)- jak chcesz zarobić, to weźmiesz jakieś 50zł za kg. Jeśli natomiast robisz to w ramach przysługi, bo nie zajmujesz się tortami zawodowo, to weźmiesz mniej. Ja za taki jak na ostatnim zdjęciu (gdybym go komuś rozliczała) wzięłabym za produkty ok 40zł i w zależności od dobrej woli odbierającego 30-40zł za fatygę. (wiem, wiem, że to mało, ale nie robię tortów zarobkowo, tylko jako hobby) Podaję ci teraz liczby niedokładne, bo nie chce mi się liczyć za ile były truskawki, galaretka czy serek mascarpone. No i pewnie ten torcik waży 2.2kg jak większość moich tortów o tych rozmiarach. [/QUOTE]
Wprowadź cytat...
Weryfikacja
Odpowiedz
Strona główna
Fora
Przepisy
Słodkości
Masy i kremy, nie tylko do tortów
Masa cukrowa do dekoracji tortów i nie tylko - reaktywacja
Top
Bottom