Strona główna
Fora
Nowe posty
Przeszukaj fora
Co nowego?
Nowe posty
Nowe komentarze profilowe
Ostatnia aktywność
Użytkownicy
Zarejestrowani użytkownicy
Aktualnie online
Nowe komentarze do profilów
Szukaj komentarzy do profilów
Logowanie
Rejestracja
Szukaj
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Nowe posty
Przeszukaj fora
Menu
Aplikacja forum
Instaluj
Odpowiedź w wątku
Strona główna
Fora
Przepisy
Słodkości
Masy i kremy, nie tylko do tortów
Masa cukrowa do dekoracji tortów i nie tylko - reaktywacja
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Twoja przeglądarka jest nieaktualna i może wyświetlać tę stronę nieprawidłowo.
Powinieneś zaktualizować ją lub skorzystać z
alternatywnej przeglądarki
.
Wiadomość
<blockquote data-quote="ola_wroclaw" data-source="post: 1441301" data-attributes="member: 39859"><p>[quote name='JAM' date='10 Jun 2013, 20:24 ' post='1441286']</p><p>dzięki, zastanawiam się jaka różnica w średnicy poszczególnych pięter jest najlepsza. 6cm będzie ok?</p><p>Zastanawiam się jakby zrobić np:</p><p>16cm, 22cm, 28cm, 34cm- to moim zdaniem wyszłoby tak ponad 100porcji. Czy to samo można zaproponować komuś kto chce na 100, 110 czy 120 osób. Kurczę, dla mnie to masakra, nie kumam tego do końca. Nie kumam stelaży ukrytych. Mam dziś 3 zapytania na takie tematy i nie wiem co odpisać. Mogłabym zainwestować w ten stelaż ukryty ale nie wiem nawet jak się za to zabrać. Widziałam na stronie PAN, że te talerze metalowe mają w komplecie szpilki 7cm. U mnie tort zawsze jest wyższy i co wtedy? AAAAAAAAA</p><p></p><p></p><p></p><p>edit: no dobra, widzę, że można dokupić dodatkowe szpilki, w wysokości 9 i 12 cm.</p><p></p><p>Ale mam kolejne pytanie techniczne:</p><p>JAK przełożyć zrobiony tort na ten talerz? Stawiam stówę, że się rozleci, przynajniej u mnie.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="ola_wroclaw, post: 1441301, member: 39859"] [quote name='JAM' date='10 Jun 2013, 20:24 ' post='1441286'] dzięki, zastanawiam się jaka różnica w średnicy poszczególnych pięter jest najlepsza. 6cm będzie ok? Zastanawiam się jakby zrobić np: 16cm, 22cm, 28cm, 34cm- to moim zdaniem wyszłoby tak ponad 100porcji. Czy to samo można zaproponować komuś kto chce na 100, 110 czy 120 osób. Kurczę, dla mnie to masakra, nie kumam tego do końca. Nie kumam stelaży ukrytych. Mam dziś 3 zapytania na takie tematy i nie wiem co odpisać. Mogłabym zainwestować w ten stelaż ukryty ale nie wiem nawet jak się za to zabrać. Widziałam na stronie PAN, że te talerze metalowe mają w komplecie szpilki 7cm. U mnie tort zawsze jest wyższy i co wtedy? AAAAAAAAA edit: no dobra, widzę, że można dokupić dodatkowe szpilki, w wysokości 9 i 12 cm. Ale mam kolejne pytanie techniczne: JAK przełożyć zrobiony tort na ten talerz? Stawiam stówę, że się rozleci, przynajniej u mnie. [/QUOTE]
Wprowadź cytat...
Weryfikacja
Odpowiedz
Strona główna
Fora
Przepisy
Słodkości
Masy i kremy, nie tylko do tortów
Masa cukrowa do dekoracji tortów i nie tylko - reaktywacja
Top
Bottom