Strona główna
Fora
Nowe posty
Przeszukaj fora
Co nowego?
Nowe posty
Nowe komentarze profilowe
Ostatnia aktywność
Użytkownicy
Zarejestrowani użytkownicy
Aktualnie online
Nowe komentarze do profilów
Szukaj komentarzy do profilów
Logowanie
Rejestracja
Szukaj
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Nowe posty
Przeszukaj fora
Menu
Aplikacja forum
Instaluj
Odpowiedź w wątku
Strona główna
Fora
Przepisy
Słodkości
Masy i kremy, nie tylko do tortów
Masa cukrowa do dekoracji tortów i nie tylko - reaktywacja
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Twoja przeglądarka jest nieaktualna i może wyświetlać tę stronę nieprawidłowo.
Powinieneś zaktualizować ją lub skorzystać z
alternatywnej przeglądarki
.
Wiadomość
<blockquote data-quote="bumelka" data-source="post: 1441726" data-attributes="member: 34063"><p>Dziewczyny.Odnośnie rantów to powiem Wam,że nic nie wypłynie jeśli się dobrze do tego weźmiecie.Jeśli np. macie rant kwadratowy 30x30 to należy przygotować kawałek papieru do pieczenie szerszy od rantu o ok.3 cm i folię aluminiowa jeszcze większą niż papier.Kładziecie rant <strong>na</strong> papier, zaginacie go po zewnętrznej .Aby się trzymał i nie opadł to dociskacie go do rantu folią aluminiową. Poza tym ciasto biszkoptowe nie jest aż tak rzadkie aby wypłynęło przy tym zabezpieczeniu.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="bumelka, post: 1441726, member: 34063"] Dziewczyny.Odnośnie rantów to powiem Wam,że nic nie wypłynie jeśli się dobrze do tego weźmiecie.Jeśli np. macie rant kwadratowy 30x30 to należy przygotować kawałek papieru do pieczenie szerszy od rantu o ok.3 cm i folię aluminiowa jeszcze większą niż papier.Kładziecie rant [B]na[/B] papier, zaginacie go po zewnętrznej .Aby się trzymał i nie opadł to dociskacie go do rantu folią aluminiową. Poza tym ciasto biszkoptowe nie jest aż tak rzadkie aby wypłynęło przy tym zabezpieczeniu. [/QUOTE]
Wprowadź cytat...
Weryfikacja
Odpowiedz
Strona główna
Fora
Przepisy
Słodkości
Masy i kremy, nie tylko do tortów
Masa cukrowa do dekoracji tortów i nie tylko - reaktywacja
Top
Bottom