Strona główna
Fora
Nowe posty
Przeszukaj fora
Co nowego?
Nowe posty
Nowe komentarze profilowe
Ostatnia aktywność
Użytkownicy
Zarejestrowani użytkownicy
Aktualnie online
Nowe komentarze do profilów
Szukaj komentarzy do profilów
Logowanie
Rejestracja
Szukaj
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Nowe posty
Przeszukaj fora
Menu
Aplikacja forum
Instaluj
Odpowiedź w wątku
Strona główna
Fora
Przepisy
Słodkości
Masy i kremy, nie tylko do tortów
Masa cukrowa do dekoracji tortów i nie tylko - reaktywacja
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Twoja przeglądarka jest nieaktualna i może wyświetlać tę stronę nieprawidłowo.
Powinieneś zaktualizować ją lub skorzystać z
alternatywnej przeglądarki
.
Wiadomość
<blockquote data-quote="elmagra" data-source="post: 1442116" data-attributes="member: 175"><p><strong>Sierotka3m </strong>dzięki za skomplikowane wyliczenia (że też wam się chce kobity... hehehe), tak zrobię, po 1 litr + 250g mascarpone + ta żelatyna . A może ten serek nie doda smaku do bitej więc nie warto go wcale dodawać? Zostawiłabym sobie do tortu dla chrześniaka za 2,5 tyg...</p><p>Aha, mam 2x0,75kg mrożonych truskawek i 4 galaretki. Czy dawać wszystkie te truskawki na 2 warstwy wystarczy? a jeśli nie, to ile na 1 warstwe? Ale was męczę... pytam, bo nie lubię jak mi zostaje niepotrzebna masa...</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="elmagra, post: 1442116, member: 175"] [B]Sierotka3m [/B]dzięki za skomplikowane wyliczenia (że też wam się chce kobity... hehehe), tak zrobię, po 1 litr + 250g mascarpone + ta żelatyna . A może ten serek nie doda smaku do bitej więc nie warto go wcale dodawać? Zostawiłabym sobie do tortu dla chrześniaka za 2,5 tyg... Aha, mam 2x0,75kg mrożonych truskawek i 4 galaretki. Czy dawać wszystkie te truskawki na 2 warstwy wystarczy? a jeśli nie, to ile na 1 warstwe? Ale was męczę... pytam, bo nie lubię jak mi zostaje niepotrzebna masa... [/QUOTE]
Wprowadź cytat...
Weryfikacja
Odpowiedz
Strona główna
Fora
Przepisy
Słodkości
Masy i kremy, nie tylko do tortów
Masa cukrowa do dekoracji tortów i nie tylko - reaktywacja
Top
Bottom