Strona główna
Fora
Nowe posty
Przeszukaj fora
Co nowego?
Nowe posty
Nowe komentarze profilowe
Ostatnia aktywność
Użytkownicy
Zarejestrowani użytkownicy
Aktualnie online
Nowe komentarze do profilów
Szukaj komentarzy do profilów
Logowanie
Rejestracja
Szukaj
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Nowe posty
Przeszukaj fora
Menu
Aplikacja forum
Instaluj
Odpowiedź w wątku
Strona główna
Fora
Przepisy
Słodkości
Masy i kremy, nie tylko do tortów
Masa cukrowa do dekoracji tortów i nie tylko - reaktywacja
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Twoja przeglądarka jest nieaktualna i może wyświetlać tę stronę nieprawidłowo.
Powinieneś zaktualizować ją lub skorzystać z
alternatywnej przeglądarki
.
Wiadomość
<blockquote data-quote="Sierotka3m" data-source="post: 1444935" data-attributes="member: 20983"><p><strong>jola33</strong>, niejednokrotnie robiłam kremy do tortów na bazie śmietany i curdu. Curd sam w sobie jest kremem bardzo zwartym, uzyskujesz dzięki temu masę o wiele gęściejszą niż sama śmietana (tzn. przy odpowiednich proporcjach curdu do śmietany). A smakowo - NIEBO W GĘBIE! Taki leciutki krem w zależności od zastosowanych owoców cytrynowy/cytrusowy bądź też malinowy (najczęściej robię).</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Sierotka3m, post: 1444935, member: 20983"] [B]jola33[/B], niejednokrotnie robiłam kremy do tortów na bazie śmietany i curdu. Curd sam w sobie jest kremem bardzo zwartym, uzyskujesz dzięki temu masę o wiele gęściejszą niż sama śmietana (tzn. przy odpowiednich proporcjach curdu do śmietany). A smakowo - NIEBO W GĘBIE! Taki leciutki krem w zależności od zastosowanych owoców cytrynowy/cytrusowy bądź też malinowy (najczęściej robię). [/QUOTE]
Wprowadź cytat...
Weryfikacja
Odpowiedz
Strona główna
Fora
Przepisy
Słodkości
Masy i kremy, nie tylko do tortów
Masa cukrowa do dekoracji tortów i nie tylko - reaktywacja
Top
Bottom