Strona główna
Fora
Nowe posty
Przeszukaj fora
Co nowego?
Nowe posty
Nowe komentarze profilowe
Ostatnia aktywność
Użytkownicy
Zarejestrowani użytkownicy
Aktualnie online
Nowe komentarze do profilów
Szukaj komentarzy do profilów
Logowanie
Rejestracja
Szukaj
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Nowe posty
Przeszukaj fora
Menu
Aplikacja forum
Instaluj
Odpowiedź w wątku
Strona główna
Fora
Przepisy
Słodkości
Masy i kremy, nie tylko do tortów
Masa cukrowa do dekoracji tortów i nie tylko - reaktywacja
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Twoja przeglądarka jest nieaktualna i może wyświetlać tę stronę nieprawidłowo.
Powinieneś zaktualizować ją lub skorzystać z
alternatywnej przeglądarki
.
Wiadomość
<blockquote data-quote="gegroza" data-source="post: 1447384" data-attributes="member: 25050"><p>Od czasu jak robię &quot;rzucany&quot; biszkopt zawsze mi wychodzi, jak się przepiecze rzucam nim na koc z wys 0k 60 cm i wstawiam do wystygnięcia do otwartego piekarnika, myślę, że ważne jeszcze jest to, że nie smaruję niczym boków.</p><p>Udaje się każdy, ale też zaczełam przeliczać produkty do wielkości formy, a kiedyć to tak na oko robiłam.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="gegroza, post: 1447384, member: 25050"] Od czasu jak robię "rzucany" biszkopt zawsze mi wychodzi, jak się przepiecze rzucam nim na koc z wys 0k 60 cm i wstawiam do wystygnięcia do otwartego piekarnika, myślę, że ważne jeszcze jest to, że nie smaruję niczym boków. Udaje się każdy, ale też zaczełam przeliczać produkty do wielkości formy, a kiedyć to tak na oko robiłam. [/QUOTE]
Wprowadź cytat...
Weryfikacja
Odpowiedz
Strona główna
Fora
Przepisy
Słodkości
Masy i kremy, nie tylko do tortów
Masa cukrowa do dekoracji tortów i nie tylko - reaktywacja
Top
Bottom