Strona główna
Fora
Nowe posty
Przeszukaj fora
Co nowego?
Nowe posty
Nowe komentarze profilowe
Ostatnia aktywność
Użytkownicy
Zarejestrowani użytkownicy
Aktualnie online
Nowe komentarze do profilów
Szukaj komentarzy do profilów
Logowanie
Rejestracja
Szukaj
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Nowe posty
Przeszukaj fora
Menu
Aplikacja forum
Instaluj
Odpowiedź w wątku
Strona główna
Fora
Przepisy
Słodkości
Masy i kremy, nie tylko do tortów
Masa cukrowa do dekoracji tortów i nie tylko - reaktywacja
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Twoja przeglądarka jest nieaktualna i może wyświetlać tę stronę nieprawidłowo.
Powinieneś zaktualizować ją lub skorzystać z
alternatywnej przeglądarki
.
Wiadomość
<blockquote data-quote="Sierotka3m" data-source="post: 1448806" data-attributes="member: 20983"><p>To może zawiń w ciepłą ścierkę albo pokombinuj z piekarnikiem (coś ok. 60 stopni), chodzi o to żeby nie było na mokro (czyli np. na parze), żeby masa nie stykała się z czymś gorącym (typu pusty garnek), bo się zagotuje/rozpuści/przypali. Tak czy siak trochę ogrzej, wyjmij i spróbuj pougniatać, jak jeszcze twarda to znów ogrzej itd. Piszesz, że masz małą kulkę, powinno szybko pójść.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Sierotka3m, post: 1448806, member: 20983"] To może zawiń w ciepłą ścierkę albo pokombinuj z piekarnikiem (coś ok. 60 stopni), chodzi o to żeby nie było na mokro (czyli np. na parze), żeby masa nie stykała się z czymś gorącym (typu pusty garnek), bo się zagotuje/rozpuści/przypali. Tak czy siak trochę ogrzej, wyjmij i spróbuj pougniatać, jak jeszcze twarda to znów ogrzej itd. Piszesz, że masz małą kulkę, powinno szybko pójść. [/QUOTE]
Wprowadź cytat...
Weryfikacja
Odpowiedz
Strona główna
Fora
Przepisy
Słodkości
Masy i kremy, nie tylko do tortów
Masa cukrowa do dekoracji tortów i nie tylko - reaktywacja
Top
Bottom