Strona główna
Fora
Nowe posty
Przeszukaj fora
Co nowego?
Nowe posty
Nowe komentarze profilowe
Ostatnia aktywność
Użytkownicy
Zarejestrowani użytkownicy
Aktualnie online
Nowe komentarze do profilów
Szukaj komentarzy do profilów
Logowanie
Rejestracja
Szukaj
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Nowe posty
Przeszukaj fora
Menu
Aplikacja forum
Instaluj
Odpowiedź w wątku
Strona główna
Fora
Przepisy
Słodkości
Masy i kremy, nie tylko do tortów
Masa cukrowa do dekoracji tortów i nie tylko - reaktywacja
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Twoja przeglądarka jest nieaktualna i może wyświetlać tę stronę nieprawidłowo.
Powinieneś zaktualizować ją lub skorzystać z
alternatywnej przeglądarki
.
Wiadomość
<blockquote data-quote="bumelka" data-source="post: 1455695" data-attributes="member: 34063"><p>Odnośnie podkładów to mogę powiedzieć jedno.Jeśli mam bardzo ciężki tort ,a niestety nie mam takich pater aby wypożyczyć klientom to inwestuję w te grube podkłady.Jestem pewna, że wytrzyma.Nie nadaje się on do powtórnego użycia.To sreberko na wierzchu jest bardzo delikatne i często pokaleczone w trakcie krojenia.A tak reasumując to cena podkładu jest wliczona w koszty całości.Wyobrażacie sobie taki tort [ATTACH=full]84554[/ATTACH] na cienkiej podkładce ? Podstawa 30x30 .Nie wspominając o wadze.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="bumelka, post: 1455695, member: 34063"] Odnośnie podkładów to mogę powiedzieć jedno.Jeśli mam bardzo ciężki tort ,a niestety nie mam takich pater aby wypożyczyć klientom to inwestuję w te grube podkłady.Jestem pewna, że wytrzyma.Nie nadaje się on do powtórnego użycia.To sreberko na wierzchu jest bardzo delikatne i często pokaleczone w trakcie krojenia.A tak reasumując to cena podkładu jest wliczona w koszty całości.Wyobrażacie sobie taki tort [ATTACH=full]84554[/ATTACH] na cienkiej podkładce ? Podstawa 30x30 .Nie wspominając o wadze. [/QUOTE]
Wprowadź cytat...
Weryfikacja
Odpowiedz
Strona główna
Fora
Przepisy
Słodkości
Masy i kremy, nie tylko do tortów
Masa cukrowa do dekoracji tortów i nie tylko - reaktywacja
Top
Bottom